Windows Phone 7:n ensimmäinen päivitys muutaman viikon sisällä

Vuoden 2010 lopulla markkinoille rynninyt Windows Phone 7 on saamassa ensimmäisen merkittävän päivityksen muutamien viikkojen sisällä, kertoo Microsoftin Suomen mobiililiiketoiminnasta vastaava Vesa-Matti Paananen blogissaan. Se tulee saataville kaikille puhelimille ja on asennettavissa laitteisiin tietokoneen välityksellä Zune-ohjelmistoa käyttäen. Lisää päivittämisestä löytyy tietoa täältä.

Keskeisimpänä uudistuksena päivitys tuo käyttäjien ulottuville kopio-liitä-ominaisuuden. Microsoft kuvailee toiminnon hyödyntämistä helppokäyttöiseksi. Napauttamalla ruutua käyttäjä saa leikepöydän aktiiviseksi, jonka jälkeen haluttu tekstinpätkä voidaan valita sormea ruudulla liu’uttamalla.

Päivityksessä on panostettu myös ohjelmien ja pelien käynnistysnopeuteen. Jatkossa sovellukset avautuvat entistäkin nopeammin ja niin sanotussa keskeytystilassa olevat ohjelmat sekä pelit pyörähtävät käyntiin sutjakkaammin. Samalla parannuksia on tehty ohjelmistokaupan hakutoimintoon, jonka kerrotaan tarjoavan päivityksen myötä osuvampia tuloksia.

Lähde: Microsoft

4 kommenttia

  1. On se hienoa kun WP7 ei ole saanut innostunutta vastaanottoa :> Ihmiset taitavat olla lopen kyllästyneitä Microsoftin kettuiluun ja hakeutuvat muiden vaihtoehtojen pariin.

    1. ”’Early research’ says 93 percent of WP7 customers are ’satisfied’ and 90 percent would recommend the platform to others.”

      Käyttäjätutkimuksen perusteella käyttäjät ainakin tykkäävät.

    2. Ja ihan hyvä alku kai sillä on ollut, kun peilaa aikaisempaan myyntiin. Tähän mennessä kai Microsoft saanut yli kaksi miljoonaa lisenssiä myytyä laitevalmistajille. Toki se ei tarkoita vielä, että varsinaisia laitteita olisi myyty niin paljon, mutta en usko valmistajienkaan ostelevan WP7 lisenssejä nurkkiin pölyyntymään.

  2. Alan sitten innostumaan näitä päivitysuutisista kun lupaavat tuen ääkkös näppäimistölle, Suomelle näin yleisesti, Flash tuelle sekä kamerasovelluksen parannuksiin… Copy paste ei paljoa lisäriemua tähän käyttikseen tuo.

Kommentointi on suljettu!