Angry Birds Rio valloittaa mobiililaitteet maaliskuussa

Angry Birds -ilmiö ei näytä laantumisen merkkejä. Kotimainen pelitalo Rovio ja Amerikan isoimpien elokuvastudioiden joukkoon lukeutuva 20th Century Fox ovat liittoutuneet yhteen luodakseen uuden version mobiilimaailmaa ravisuttaneesta suosikkipelistä. Uutuuspeli sekoittaa mukaan elementtejä huhtikuussa teattereihin ilmestyvästä Rio-elokuvasta ja kantaa siihen liittyvästi nimeä Angry Birds Rio.

Uudessa Angry Birds Riossa aikaisemmissa osissa pääroolissa olleet linnut joutuvat mutkien myötä Rioon. Siellä niiden tehtäväksi muodostuu elokuvan päähenkilöiden pelastaminen. Luvassa lienee siis tuttua hupailua uudessa ympäristössä.

Peli kattaa alussa kaikkiaan 45 kenttää. Rovio lupaa tuoda lisää pelattavaa päivityksillä.

Rovion tiedotteen mukaan Angry Birds Rio saapuu maaliskuussa älypuhelimille ja tableteille. Muutamissa lähteissä tämän on kerrottu tarkoittavan iPhone-, Android– ja Symbian-laitteita.

Lähde: Rovio

4 kommenttia

 1. Uskomaton ilmiö tämä Angry Birds ja ovat kyllä Rovion kaverit osaanneet ottaa kaiken siitä irti! Saa nähdä mitä hauskaa on seuraavaks tulossa 😀

  1. On todellakin, koska pelin ideahan on ties kuinka vanha eikä omasta mielestäni edes erityisen hyvä. Eli tässä on onnistuttu juurikin tehokkaalla markkinoinnilla, jonka osaamattomuudesta suomalaisia usein haukutaan (tai ainakin haukkuvat itse itseään).

   Saas nähdä kauanko lehmä lypsää. Tuskin useampaa vuotta eli toivottavasti on menestyshuumassa satsattu myös uusiin tuotteisiin.

   1. Mielestäni Angry Birdsin tapauksessa kyse ei ole pelkästään markkinoinnista. Pelistähän on julkaistu jo ties kuinka monta kopiota, jotka eivät sisällä lainkaan mainoksia(android-versiot), mutta silti Angry Birds on edelleen kaikkia kopioitaan suositumpi. Väittäisin, että kyse on toki kyllä brändistä, mutta myös laadusta jolla peli on tehty. Sen voi jokainen todeta vertailemalla Angry Birdsiä muihin kopioiviin kötöstyksiin.

 2. No miksi ei vaikkapa Leisure Suite Larry in Rio olisi hyvä aihe tehdä koomista luurivideoviihdettä meille hiukan varttuneimmillekin luurin käyttäjille.
  Kunhan nyt vaan tuli mieleeni.

Kommentointi on suljettu!