Nokia C7 sai pienen ohjelmistopäivityksen, muut S^3-luurit seuraavat perässä

Päivitys (4.2.2011, 14:25): Nokia vahvistaa 1.1-päivityksen Conversations-blogissaan. Alla olevan lisäksi N8-käyttäjille on luvassa kolme ilmaista peliä (Need for Speed Shift, Real Golf ja Galaxy on Fire), jotka ovat ladattavissa myös Ovi Kaupasta.

Tammikuun lopulla huhuiltu Symbian^3-päivitys on lähtenyt jakeluun käyttäjille. Kyseessä on niin sanottu PR 1.1 -päivitys, joka ei vielä sisällä kaikkia alustalle luvattuja uudistuksia. Päivityksen raportoidaan olevan saatavilla vasta Nokia C7 -mallille, mutta sen odotetaan saapuvan seuraavien päivien sisällä myös muille S^3-puhelimille kuten N8:lle.

Päivityksen kerrotaan sisältävän huomattavan parannuksen käyttöliittymänopeuteen sekä vaakatasossa toimivan puhelinsovelluksen. Ohjelmista ainakin verkkoselain, QuickOffice ja Adobe Reader LE ovat päivittyneet uusiin versioihin. Paketti sisältää luonnollisesti myös useita pienempiä korjauksia.

Uuden ohjelmiston asentaminen puhelimeen käy helpoiten asetusvalikon työkalukansiosta löytyvällä päivitysohjelmalla. Jos päivitystä ei vielä löydy, ei ole syytä huolestua, sillä Nokia toimittaa uudet ohjelmistot puhelimilleen porrastetusti.

Lähde: All About Symbian

8 kommenttia

 1. Noniin, kertokaas jo päivityksen asentaneet, miten toimii!

 2. No ei varmaan ole, koska kyseessä ei ole vielä PR2.0 päivitys. Toisaalta mistäpä se Engadget Nokian kohdalla ei valittaisi!

  1. Engadgetista on tullut kunnon nokia vihaaja. Tuokin artikkeli on aikas aggressiivinen.

 3. Eiköhän homma mene kuitenkin niin, että ne jotka ostiva N8-luurin noin niinkuin uutta S^3 businesta edistääkseen, ovat auttamattomasti ”protonsa” kanssa jumissa.

  Siis, luurimarkkinat ovat oma osansa kertakäyttöelektroniikan markkinoita. Siis softalle ei voi korjata protojen hardis-puutteita. Surullista mutta totta.

  Se vaan on niin, että tulevissa luurimalleissa korjataan entisiä puutteita niin hardiksessa kuin softassakin. Eli mikä olisi sitten se tuleva S^3 luurimalli, minkä voisi ostaa huoletta ilman lasten tauteja.

  Eikä E71 ollut aikoinaan sellainen malli, mikä S603.1 mallina tuli ikään kuin vanhana mallina jo uudempien mallien joukossa markkinoille (>S60.3.1), mutta oli kuitenkin käyttäjiensä mukaan ns. ”hyvä” luuri.

 4. Edelliseen korjaus :

  #
  Eikä E71 …
  #
  vaan ”Eikö E71 …”

 5. Ei ole vielä softaa tullut laitteeseen. Bublen ja readerin asentelin ootellessa.

Kommentointi on suljettu!