Videolla NEC:n kahden näytön Android-tabletti

Jälleen on aika palata tammikuun CES 2011 -messujen tunnelmiin. Kuten jo totesimme, niin messuilla nähtiin esillä kaikkiaan yli 100 tablettia useilta eri valmistajilta. Tablettiaan CES:ssä esitteli myös japanilainen NEC, jonka laite poikkeaa ratkaisultaan tablettien valtavirrasta.

Japanilaisyhtiön LT-W-tabletti on kahdella seitsemän tuuman resistiivisellä kosketusnäytöllä varustettu laite, joka kääntyy kasaan perinteisen kirjan tavoin. Yhtiö näkee uutuudelleen markkinoita muun muassa opiskelijoiden keskuudessa, sillä kahden näytön ja stylus-kynän ansiosta se soveltuu hyvin luennon seuraamiseen ja muistiinpanojen laatimiseen. NEC kehuu resistiivistä näyttöään erittäin herkäksi.

Uutuus perustuu Android 2.1 -versioon, mutta päivittyy tulevaisuudessa Android 2.2:een. Sen tarjontaan kuuluvat WiFi, Bluetooth, kolmen megapikselin kamera, yhden gigahertsin suoritin sekä USB- ja muistikorttipaikat.

NEC LT-W saapuu Japaniin vuoden 2011 toisella puoliskolla. Sen saatavuudesta muualla päin maailmaa ei ole vielä varmuutta.

Lähteet: Digitaltrends & Daily Mobile

1 kommentti

  1. Tiedä paljonko tuollaisesta sarananäytöstä on hyötyä, kun yhdellä näpäytyksellä voi muutenkin vaihtaa näyttöä sivulta toiselle.

    Mutta ei tuossa mittään. Laitteet hakevat paikkaansa käyttäjiensä käsissä, että voihan tuollainenkin ”sarana” ominaisuus olla hyväkin joissakin oloissa. Tietäisipä vaan mikä.

Kommentointi on suljettu!