Nokia E6 ensi kertaa kuvissa?

Tammikuussa verkkoon levinneestä Nokia E6:sta odotetaan jo klassikoiksi muodostuneiden E71- ja E72-mallien seuraajaa. Toive näyttää käyvän toteen, sillä ensimmäiset verkkoon levinneet kuvat osoittavat, että uutuus tulee jatkamaan edeltäjiensä viitoittamalla tiellä.

Puhelimen ominaisuudet pysyvät kuvasta huolimatta edelleen pimennossa. Nokia E6:een on huhuissa yhdistetty VGA-näyttö (640 x 480) ja Symbian^3-alusta. Näytön tarkkuus poikkeaisi nykyisistä S^3-malleista, joiden resoluutio yltää 640 x 360 pikseliin. Sen on myös arveltu tukevan kosketusta ja olevan kooltaan 2,4-2,6 tuuman välissä. Se kuvista joka tapauksessa selviää, että takana on kahdeksan megapikselin kamera LED-kaksoissalamalla.

Nokia E6:n odotetaan saavan virallistuksensa 14. helmikuuta starttaavassa Mobile World Congress -tapahtumassa.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

 1. Innostelijoita tämä tuskin lämmittää, mutta ko. formfactor on kuitenkin Nokian tunnetuimpia ja myyvimpiä muotoja.

  Itse olisin toivonut laitteen pyörittävän Sym^3 ja olevan touch n type laite. Mutta eiköhä asia ole niin että S^3 ei sitten tue kovin hyvin fyysiset näppäimet omaavia laitteita… todellakin toivon että joku todistaa tämän vääräksi. Ihmettelen vain syytä siihen ettei touch n type muoto leviä korkeamman hintaluokan puhelimiinkin.

  1. S^3 ei sitten tue kovin hyvin fyysiset näppäimet omaavia laitteita… – – Ootko kuullut E7:sta?? 🙂 Enkä usko, että tämä on E6, näyttää jotenkin joltain kiinalaiselta ”kopiolta”. Tekiväthän ne jo N9:kin…

  2. Epäilen kyllä, että tuo on touch and type. Kuvan puhelimesta näyttäisi puuttuvan kaksi näppäintä, jotka ovat olleet E71 ja E72 -puhelimessa.

  3. > Itse olisin toivonut laitteen pyörittävän Sym^3 ja olevan touch n type
   > laite. Mutta eiköhä asia ole niin että S^3 ei sitten tue kovin hyvin fyysis et
   >näppäimet omaavia laitteita…

   Kumma ajatus, miksi noin ajattelet? Kyllä uusinkin Symbian tukee fyysisisiä näppiksiä ihan täysin. Eli siitä ei ole kyse.

   Lisäksi eiköhän E6:ssa nimeniomaan ole kosketusnäyttö qwertyn lisäksi.

 2. Kyllähän E71/E72 malli on paras sellaiselle käyttäjälleen, jonka
  tulee hiukka enemmän näppäillä tekstiä ruudulle.
  Ja tietenkin fyysisellä näppiksellä naputtelee nopeammin
  kuin kosketusnäytön qwertyltä. Mutta voi olla paljon
  tottumuskysymys, mutta itse ainakin haluan naputella
  kirjoitukseni luurillekin fyysiseltä näppikseltä.

 3. on tullut odoteltua e63 jotain seuraajaa, mutta tuo vaikuttaa oudolle kun tosiaan puuttuu ”valikko” ja ”takaisin” näppäimet.

Kommentointi on suljettu!