Nokia E7:n toimitukset nyt käynnissä

Kotimainen Nokia tiedotti tänään aloittaneensa odotetun E7-mallinsa toimitukset ennakkotilaajille. Yleisempi saatavuus venyy ensi viikkoon, jolloin käyntiin pyöräytetään laajamittaisemmat toimitukset.

Nokia markkinoi fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä varustettua E7:ää erityisesti yrityskäyttäjille. Puhelin tukee Microsoftin, IBM:n ja muiden johtavien teknologiakumppaneiden yrityssovelluksia sekä tarjoaa hyvät viihdeominaisuudet neljän tuuman ClearBlack-kosketusnäyttöä unohtamatta.

Ihmiset etsivät ratkaisuja, jotka toimivat sekä töissä että henkilökohtaisessa elämässä. Tästä ilmiöstä käytetään nimitystä tietotekniikan kuluttajistuminen. Nokia E7 on älypuhelin, jonka käyttäjä voi ottaa luottavaisin mielin mukaan töihin, koska sillä saa turvallisen yhteyden yrityksen viestipalvelimiin”, sanoo johtaja Ukko Lappalainen, Nokian yritysratkaisuista, ”Nokia E7 sopii yrittäjälle, opiskelijalle, taiteilijalle tai vaikkapa maailmanmatkaajalle. Se on ainoa laite, jonka hän tarvitsee saadakseen mobiilimaailman parhaan kartta- ja navigointisovelluksen, tuhansia muita sovelluksia, miljoonia musiikkikappaleita ja monipuoliset viestiominaisuudet.

Uutuuden muita keskeisiä ominaisuuksia ovat Bluetooth 3.0, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videotallennus, LED-kaksoissalama ja USB On-the-Go -tuki.

Nokia E7:n voi tilata itselleen muun muassa suomalaisvalmistajan omasta verkkokaupasta, jossa se kustantaa 599 euroa.

10 kommenttia

 1. ja samalla pukkasivat ulos N8:lle PR1.1 firmwaren.

 2. Toistaiseksi PR 1.1 ei löydy noille Country Varianteille.

 3. On kyllä hyvin piilotettu toi harmaa versio noksun sivuilla. Sehän sekoittuu valkoiseen taustaan.

 4. Taitaa olla vaikea myydä Nokian myyntimiehille tämä malli, kun pitää jo keksiäkin faktoja tuotteesta. Sattumalta kuulin kin lippulaivakaupassa Aleksilla myyjä tämän mallin kohdalla sanoi, että siinä on ”myynnissä olevien kännykkämallien suurin näyttö, eli neljä tuumaa”. HTC:llä on ollut 4,3:n tuuman kännyköitä myynnissä jo toista vai kolmatta vuotta, myös Suomessa. 😀

  1. No oliko siellä kaupassa muita puhelimia joissa oli suurempi näyttö?

   1. Siis myyjä tarkoitti selvästi puolesta _kaikkia_ myynnissä olevia kännyköitä, koska asiakas vertaili siinä joihinkin tutuilla olleisiin muiden valmistajien malleihin, esim. iPhone ja Desire Z. Kyllä kai minä itse tiedän, mitä se myyjä tarkoitti kun kuulin koko niiden keskustelun ja tuo lainaus oli vaan osa isompaa kokonaisuutta siinä keskustelussa.

  2. Ohjeistus on ollut varmaan sanoa, että isoin kosketusnäyttö fyysisessä qwerty luurissa, kuten ää ää äää mies sanoi iltalehden E7 esittelyvideolla.

  3. Tai jos kerta olit Nokian myymälässä, niin siellä varmaan harvemmin myydään kilpailijoiden malleja 🙂 Ja E7:ssa on suurin näyttö mitä Nokialta löytyy tämän hetken mallistosta.

Kommentointi on suljettu!