Nexus S Suomeen maaliskuussa Super Clear LCD -näytöllä

Elektroniikkavalmistaja Samsungin ja ohjelmistotalo Googlen yhteistyönä syntynyt Nexus S saapuu Suomen markkinoille maaliskuun ensimmäisellä viikolla, kertoo Samsung. Viime vuoden lopulla esitelty Nexus S on ollut tähän asti saatavilla vain valituilla markkinoilla, sillä Super AMOLED -näyttöjen heikko saatavuus rajoittaa sen tuotantoa. Tästä syystä korealaisjätti tuo puhelimen Pohjoismaihin Super Clear LCD -näytöllä varustettuna.

Ulkonäöltään Suomeen myyntiin tuleva Nexus S on kutakuinkin sama, vaikka laitteessa on super AMOLED:in sijasta super LCD -näyttö. Suomalaiset saavat vihdoin mahdollisuuden kokeilla matkapuhelinta, jonka useat ovat valinneet tämän hetken parhaaksi Android-puhelimeksi”, kommentoi Samsungin telecom-tuotteiden Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom.

Nexus S on markkinoiden ensimmäinen puhelin, joka yhdistää Android 2.3:n, NFC-teknologian ja gyroskoopin samaan pakettiin. Sen muita ominaisuuksia ovat yhden gigahertsin suoritin, HSPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, A-GPS, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja 16 gigatavun sisäinen tallennustila.

Uutukaisen suositushinta Suomessa on 699 euroa.

7 kommenttia

  1. 699€, muoviset kuoret ja näytössä jouduttu tekemään kompromissi…

    1. Kannattaakin tehdä siitä verkkokauppa.comin _varmistamattomasta_ hinnasta noinkin iso numero. Ja ei kai kukaan pakota ostamaan, jos ei miellytä? Onhan sitä markkinoilla muitakin vaihtoehtoja! Ja paljon muitakin uutuusmalleja tulossa.

  2. Iso numero? Pikemminkin iso pettymys!
    On se harmillista, että Samsung ei tuo Suomessa tähän samoled näyttöä, koska se on ’se’ Samsungin juttu, mitä muilla ei ole. Nexus S rakenne on suuri pettymys, sillä odotin innolla tätä Nexus Onen jatkajaa. En ole hankkimassa, oli hinta (melkein) mitä tahansa.

    1. Tuo Super Amoled on kans yksi vitsi. Yhtään sen kummempi kun muutkaan ja virtaa vie enemmän kun lcd- näyttö. Havaittu ihan omakohtaisesti, vaikka Super lcd- näyttö oli vieläpä isompi kun Galaxy S:n Super Amoled. Selvästi enemmän vei patteria Super Amoled.

  3. Kunhan päivitys ei ole Kiesin varassa niin tässä saattaa olla hyvinkin kilpailukykyinen kapula.

  4. Pelkkä näyttö vaan vaihtuu super lcd mutta muuten siis samat ominaisuudet kuin samoled versiossa?

Kommentointi on suljettu!