Motorola Atrix 4G:n läppäriasema kustantaa 500 dollaria

CES 2011 -messuilla julkistetun Motorola Atrix 4G -puhelimen muuntaminen läppäriksi siihen tarkoitetulla telakointiasemalla ei tule olemaan edullista. Amerikassa puhelinta kauppaava operaattori AT&T paljastaa, että läppäriasema tulee erikseen ostettuna maksamaan huikeat 499,99 dollaria.

Vaihtoehtoisesti telakan voi hankkia samalla kun ostaa puhelimen, jolloin niiden yhteishinnaksi muodostuu 499,99 dollaria. Tällöin asiakas joutuu kuitenkin sitoutumaan kalliimman hintaluokan datasopimukseen, jonka johdosta sopimuskauden kuukausimaksut voivat nousta korkeiksi.

Motorola Atrix 4G on Android 2.2 -pohjainen älypuhelin, jonka sisällä jyllää NVIDIA Tegra 2 -piirisarja. Se omaa neljän tuuman kosketusnäytön, joka yltää peräti 960 x 540 pikselin tarkkuuteen. Puhelimen ennakkomyynti käynnistyy Amerikassa 13. helmikuuta. Iso-Britanniaan se saapuu toisen vuosineljänneksen aikana Orange-operaattorin kautta.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

 1. Eli siis maksaa suurinpiirtein samanverran kuin normaaliperusläppäri? Mutta vaatii toimiakseen ko. puhelimen, vai toimiiko muillakin puhelimilla??

  1. Liitännät vaikuttaisivat olevan Motorolan omia, plus tämä dokki vaatinee myäs softallisesti puhelimelta jotain. Toiminee siis vain Motorolan Atrixilla ja sen jälkeen tulleilla laitteilla.

   Mutta juu, datakaapeli ja TV Out kaapelit voi lunastaa itselleen kahdella kympillä jossei tullut oman puhelimen mukana ja tadaa, sinulla on omassa puhelimessasi tämän dokin ominaisuudet.

   1. Näin vähän arvelinkin… Ja saman asianhan ajaa N8:lla, hdmi-piuhalla, bt-hiirellä ja näppäimistöllä joille tulee noin pyöreesti 550e hintaa (tietenkin yhdistettynä televisioon, joka löytynee melkein joka talosta nykyään). Tossa Motorolan kokonaisuudessa vaaditaan kuitenkin vielä toi puhelin josta tullee se 600e lisää 🙂

 2. Liian kallis tuo läppäriasema, nyt toivotaan että tv-teline kaukosäätimineen olisi alle 50€.

 3. Mun mielestä koko viritys on ihan turha. En ymmärrä kenellä on tarve liittää puhelinta läppäriin käyttääkseen sitä vaan suuremmalla näytöllä?! Ja vielä maksaa siitä lystistä tollasta hintaa, jolla saisi jo ihan näppärän oikean läppärinkin. Kuulostaa vähän epätoivoiselta yritykseltä erottua massasta keinolla millä hyvänsä…

 4. Taas yksi esimerkki loistavasta tuotteesta, joka on pilattu täysin kohtuuttomalla hinnoittelulla. Voiko tuosta sanoa yhtään sen enempää?

  1. Samaa mieltä, idea on hyvä toteutus…

Kommentointi on suljettu!