Sony Ericsson Xperia neo julki

Japanilaisruotsalainen Sony Ericsson tuo markkinoille ensimmäisen vuosineljänneksen aikana paitsi pelaamiseen keskittyvän Xperia Playn niin myös tyylikkyyteen panostavan Xperia neo -luurin. Se pyörittää uutta Android 2.3 -käyttöjärjestelmää ja sisältää yhden gigahertsin Qualcomm Snapdragon MSM8255 -prosessorin.

Valmistaja hehkuttaa uutuuden noudattelevan Sony Ericssonille ominaista muotokieltä, joka saa laitteen sekä näyttämään että tuntumaan hyvältä. Uutuuden näyttö on toteutettu Mobile BRAVIA Engine -teknologialla, jonka sanotaan parantavan kuvanlaatua. Kokoa näytöllä on 3,7 tuumaa ja sen erottelukyky on 854 x 480 pikseliä. Ominaisuuksiin kuuluvan HDMI-liitännän ansiosta puhelimeen tallennetusta materiaalista voidaan nauttia myös teräväpiirtotelevisiosta.

Muita Xperia neonin keskeisiä ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, DLNA, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio, 8,1 megapikselin Sony Exmor R -kamera, LED-salama ja 720p-videokuvaus. Kooltaan puhelin on 116 x 57 x 13 millimetriä ja se painaa 126 grammaa.