HTC:n uusi Incredible S tarjoaa neljän tuuman kosketusnäytön ja Android-alustan

Matkapuhelinvalmistaja HTC on esitellyt Android-mallistoonsa uuden lippulaivan, joka tulee saataville vuoden 2011 toisen neljänneksen aikana. Mobile World Congress 2011 -messuilla esitelty uutuus on HTC Incredible S ja se perustuu Android 2.2 -alustaan, mutta tulee päivittymään tulevaisuudessa uudempaan Gingerbread-versioon (2.3).

Puhelimen muotoilussa on hyödynnetty uutta tehokeinoa. Laitteen muodot mukailevat sisällä olevia komponentteja, joka on valmistajan mukaan loistava osoitus insinöörien ja suunnittelijoiden onnistuneesta yhteistyöstä. Uutuuden etupuoli on tuttua HTC:tä. Sitä hallitsevat kosketusherkät painikkeet ja neljän tuuman kosketusnäyttö, jonka tarkkuus on 800 x 480 pikseliä.

HTC Incredible S:n pellin alta löytyy uusi gigahertsin Qualcomm MSM8255 -suoritin ja 768 MB:tä RAM-muistia. Puhelimen keskeisiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA, Bluetooth 2.1, WiFi b/g/n, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, GPS, microSD-muistikorttipaikka, kahdeksan megapikselin kamera ja 720p-videokuvaus.

Lähde: Engadget

13 kommenttia

 1. Entäs tämä sitten? HTC Desire HD:n ja USAn markkinoilla olevan Incrediblen risteytys. Ei oikeastaan mitään uutta. Pakko sanoa, että vähän pettyneet fiilikset HTC:n tämänkertaisista julkistuksista, Flyeriä lukuunottamatta, odotin kuitenkin jotain isompaakin uutta. Ehkä HTC:kin alkaa muuttumaan sen verran isoksi puljuksi, että alkaa käydä työlääksi keksiä uutta, onhan tuo nykymallisto jo melkoinen.

  1. Tällä hetkellä valmistajat keskittyvät alustojen asteittaiseen kehittämiseen, mikä on täysin ymmärrettävää, sillä takana on pari varsin tapahtumarikasta vuotta.

   Nyt saatavilla olevien ominaisuuksien parantaminen ja vakiinnuttaminen ei ole ehkä yhtä seksikästä toimintaa kuin jatkuva patenttitehtailu, mutta käyttäjän kannalta se on ihan yhtä tärkeää.

   HTC:n julkaisut olivat mielestäni varsin mukiinmeneviä: Muutama uusi malli ja siihen päälle muutama päivitys. Toisin sanoen käyttäjät saivat enemmän valinnanvaraa ja nykyiset hyväksi havaitut mallit saivat päivitykset.

 2. Samsungin ohella jatkaa HTC samaa muotokieltä. Taitaa olla innovaatiot muotoilussa loppu, mikäli niitä on koskaan ollutkaan. En ymmärrä sitä, että jos käyttöjärjestelmä on suunniteltu alunpitäen koskekuskäyttöön, miksi siinä pitää olla noin paljon nappeja? Kunnon nappisekamelska toi alareuna.

  1. Nappulat vähenee todennäköisesti seuraavan Android-version myötä. Tänään just Googlen Eric Schmidt sanoi MWC:ssä, että Gingerbread ja Honeycomb ”yhdistyy” (ts. tulee näihin kahteen eri kohderyhmään sama käyttis) sitten seuraavassa Android-versiossa. Ja kun Honeycomb ei vaadi nappuloita, niin luulisi noin olevan sitten i -alkuisessa jälkkärissäkin, koska muuten tulee päivitysvaikeuksia.

  2. Noi napit on mullakin ottanut aina silmään. Ne tekee noista Android luureista vielä rumempia.

 3. 1-3 on vähän 3-10 on muutama 10-voisi sanoa jo paljon .
  Jos on neljä näppäintä ei se minusta ainakaan ole liikaa,Nehän ovat vasemmalta Koti eli alkunäyttö , valikko,takaisin ja etsi näppäin.
  Voisi sanoa tosi nerokasta.Sinä taidat olla myös nero osaat sanoa oman nimesi takaperin oliko muuten nimesi Otto. Ps.desire muuten tosi ärtsy puhelin.

 4. Tää ’Incredible S’ olis ollu kyllä aika herkullinen puhelin jos se olisi esitelty vuosi sitten. 😀

 5. Olen aikaisemminkin sanonut mutta alkaa käymään näille nokian haastajille nokiat. Se on täysin mahdotonta luoda uutta innovaatiota toisensa perään. Se vaatii ennenkaikkea aikaa ja rahaa, helppoa se applella on kun tuodaan yksi puhelin vuodessa kauppoihin. Tosin on se applellakin nähty että vuosiki on liian lyhyt aika uuden keksimiseen. Ei pysty ihmisaivot tuottamaan uutta noin nopealla aikavälillä, olipa kyseessä kuinka huonosti palkattu kiinalaissuunnittelija tahansa kyseessä.

 6. Tuota tuota. Voisko joku valaista mulle, että mikä tästä nyt tekee uuden lippulaivan? Mikä tässä on Desire HD:hen verrattuna lippulaivamaista? Vähän pienempi näyttö? Pellin alta muuten kutakuinkin sama luuri.

  1. Minusta tämä ei mikään lippulaiva edes ole. Veikkaisin, että tämä on tarkoitettu lähinnä tuonne USA:n markkinoille, kun siellähän se alkuperäinenkin Incredible on ollut myynnissä. Eihän tämä ole edes nimeämisen kanssa linjassa nykyisten kalliimman sarjan puhelimien kanssa. Muut kun ovat Desirejä (S, Z, HD)…

 7. Ostin tämän puhelimen viikko sitten, ei ole tarvinnut katua. Akku kestää omassa käytössä erinomaisesti ja puhelimeen oli helppo tottua E71 jälkeen. Oli pieni pelko, miten elämä sujuu ilman fyysisiä näppäimiä…… on ihan superhyvä kirjoittaa.

  Suosittelen lämpimästi 🙂

Kommentointi on suljettu!