Laaja videokatsaus Nokia E7:ään

Nokia E7:n valuessa hiljalleen Suomen markkinoille on hyvä aika katsastaa Symbian-puhelimiin erikoistuneen All About Symbian -verkkosivuston laaja videokatsaus suomalaisvalmistajan uuteen yrityspuhelimeen. Videolla käydään läpi erittäin tarkasti laitteen rakennetta ja näppäimistöä sekä ohjelmistopuolen keskeisimpiä toimintoja.

Uutuuden merkittävimpiä valtteja ovat nelirivinen QWERTY-näppäimistö, kallistuva neljän tuuman AMOLED-näyttö ja hyvä tuki johtavien teknologiakumppaneiden yrityssovelluksille. Niiden lisäksi pakettiin kuuluvat muun muassa Bluetooth 3.0, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videotallennus, LED-kaksoissalama ja USB On-the-Go -tuki.

Suomalaisvalmistaja kauppaa Nokia E7:ää omassa verkkokaupassaan 599 euron hintaan. Puhelin on saatavilla tummanharmaana ja hopeanvalkoisena.