LG:n 3D-puhelimessa OMAP 4 -tuplaydinsuoritin: Optimus 3D

Korealainen LG ei säästele ylistyssanoja mainostaessaan uutta Optimus 3D -puhelintaan. Yhtiö kehuskelee uutukaisensa tarjoavan tuplasti enemmän laskentatehoa lähimpiin kilpailijoihin verrattaessa sekä ensimmäisenä mobiilimaailmassa täyden 3D-elämyksen.

Täysin vailla katteita LG:n hehkutus ei ole. Puhelimesta löytyy nimittäin tuplaytimillinen OMAP 4 -suoritin, joka tikittää yhden gigahertsin kellotaajuudella. Uutuuden 4,3 tuuman WVGA-näyttö toistaa 3D-materiaalia, eikä katseluun tarvita erillisiä laseja. Lisäksi laitteella onnistuu 3D-materiaalin nauhoittaminen 720p-tasolla kiitos kahden viiden megapikselin kameran. Perinteistä videokuvaa sillä voidaan tallentaa 1080p-tasoisena.

Mielenkiintoa luurissa herättää myös kaksikanavainen muisti, jota löytyy 512 MB:n verran. Valmistajan mukaan Optimus 3D on markkinoiden ensimmäinen luuri tuplaydinsuorittimella ja kaksikanavaisella muistilla.

Puhelimella kuvattua 3D-materiaalia käyttäjä voi jakaa suoraan YouTube-palvelun uuteen 3D-osioon. Yhtiöt kertoivat yhteistyöstä Mobile World Congress 2011 -messuilla. Sen tarkoituksena on puskea 3D-materiaali massamarkkinoille.

LG:n uuden Android-luurin tarkat saatavuus- ja hintatiedot ovat vielä pimennossa.

Lähteet: Engadget & GSMArena

3 kommenttia

  1. Wau. Ollaanpa sitä innovatiivisia kun iphonen kopioinnin sijaan kopioidaan Motorola Droidia ulkonäöllisesti. Onneks nokia tuo tähän toivottomaan mobiilialan muotoiluun väriä.

      1. Fakta nyt on että mobiililaitteiden muotoilu on sitä samaa bulkkipaskaa, jos otetaan muutama firma pois laskusta. Sitä näkisi mielellään innovaatioita muotoilussa.

Kommentointi on suljettu!