Samsungin keskihintainen Android-luuri Suomeen: Galaxy Ace

Tammikuun lopulla kolmen muun Android-luurin ohella julkistettu Samsung Galaxy Ace on saapunut Suomen markkinoille. Valmistaja markkinoi sitä keskihintaisena Android-luurina, joka täydentää kalliiden ja aivan edullisimpien mallien väliin jäänyttä hintakuilua.

Galaxy Ace on älypuhelin, joka tuo rahoillesi vastinetta. Siinä on suorituskykyinen laitteisto, tehokas 800 Mhz:n suoritin, 5 megapikselin kamera ja GPS. Laite on muotoilultaan selkeän tyylikäs ja siinä on 3,5 tuuman kosketusnäyttö. Se on viimeistelty antrasiitinharmaalla metallisävyllä. Galaxy Ace on Android-puhelin hinta-laatusuhteeltaan parhaasta päästä”, totesi Samsungin telecom-tuotteiden Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom.

Samsung Galaxy Ace perustuu Android 2.2 -alustaan, jonka päällä lepää tutusti TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä. Yhteysominaisuuksiin kuuluvat HSDPA, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1 ja GPS. Kosketusnäyttö yltää 320 x 480 pikselin tarkkuuteen ja on kooltaan 3,5 tuumaa.

Uutukaisen pitäisi löytyä jo kauppojen hyllyiltä. Sen suositushinta on 399 euroa.

5 kommenttia

  1. Taitaa olla ’selkeän tyylikäs muotoilu’ suoraan Kalifornian hedelmäyhtiön piirustuspöydältä 🙂
    Samsung taitaa kopioinnin, mutta se on osa sen menestystä!

  2. No, tuo muotoilu on vain havaittu toimivaksi, joten kopiointi on ymmärrettävää.

    Hinta on minulle pieni pettymys. Pari sataa lisää, niin saa lippulaivamallin tai vaikkapa iPhonen. Odotin saturaisen alhaisempaa hintaa. Toivottavasti joku valmistaja toisi agressiivisesti hinnoitellun mallin markkinoille lähitulevaisuudessa, niin hinnat laskisivat kunnolla. Toisaalta komponenteista on pulaa, joten moista lienee turha odottaa.

  3. ZTE Blade – Skate, siinähän on hintaansa nähden potentiaalisia laitteita.

  4. Ostin tämän luurin Thaimaasta tällä viikolla. Hintaa oli alle 240 euroa. Todella hyvä puhelin kaikinpuolin.

  5. vaikuttaa kulla hyvältä kännykält. vois ostaa tommoose

Kommentointi on suljettu!