MobiiliBlogin videolla: Windows Phone 7:n verkkoselain

Tarkastelimme Windows Phone 7:n tarjoamaa Internet-kokemusta jo hiljattaisessa HTC 7 Trophyä käsittelevässä arvostelussamme, mutta nyt on aika paneutua Internet Explorerin ominaisuuksiin tarkemmin videoesittelyn muodossa.

Microsoftin uutuusalusta sisältää monikosketusta tukevan mobiiliselaimen, joka tarjoaa sulavan käyttökokemuksen. Selaimen heikkouksia ovat HTML5– ja Flash-tukien puute, jotka rajoittavat osaltaan verkkokokemusta. Puutteista huolimatta Internet Explorer yllättää ainakin nopeudellaan, joka on useimmiten erittäin hyvällä tasolla. Näin ollen sillä on paljon potentiaalia kehittyä yhdeksi mobiilimaailman parhaimmista selaimista.

Sitten itse videoon, joka on katsottavissa lue lisää -linkin takaa.

5 kommenttia

 1. Oman kokemuksen perusteella älyttömän sulava selain. Hieman lapsen kengissä vaikuttaa kuitenkin olevan.

  1. Luulisin selaimen parantuvan huomattavasti sitten kun tulee se IE 9:n mobiiliversio WP7:n. WP7:n tämänhetkinen selain vaikuttaa vähän sitä, kuin olisi haluttu suht pikaisesti saada perustarpeet kattava, mutta hyvin toimiva selain.

   1. Mnulle on jäänyt kokoWP7:sta tuo samanlainen ”nopeesti perusterpeet kuntoon” fiilis. Jotenkin on uskomatonta, että esim. jopa iPhoneen ajat sitten tullut copy-paste puuttuu. Kosketusnäyttöpuhelinmarkkinat kun ovat kuitenkin nyt jo melko kyllästyneitä eli ei mielestäni olisi varaa tuoda keskeneräistä markkinoille, kuten Applelle muutama vuosi sitten.

 2. Windows Phonen IE:hen on olemassa jo joitakin laajennuksia, joilla saa lisätoimintoja kuten:

  Metro Web Browser
  SurfCube Browser

 3. Kuinka nopeasti selain osaa näyttää edellisen sivun?
  Tuon olisi voinut demota videossa.

Kommentointi on suljettu!