Videolla: Samsung Galaxy S II

Korealaisen Samsungin suosikiksi noussut Galaxy S -puhelin sai seuraajan helmikuun puolessavälissä pidetyillä MWC 2011 -messuilla. Se kantaa loogisesti nimeä Galaxy S II ja saapuu Suomen matkapuhelinkauppiaille toukokuussa.

Uutuus nousee suoraan Samsungin Android-malliston lippulaivaksi. Se tarjoaa uuden Orion-tuplaydinsuorittimen, joka hyrrää gigahertsin kellotaajuudella. Lisäksi mukana on gyroskooppi, kahdeksan megapikselin kamera, kuvausvalo ja 4,3 tuuman Super AMOLED Plus -näyttö, jonka väritoistoa päästään ihastelemaan juttumme loppuun liitetyllä videolla. Kovista ominaisuuksistaan huolimatta laite on kyetty pitämään erittäin ohuena (8,49 millimetriä).

Puhelin on varustettu Android 2.3 -alustalla ja tuoreella TouchWiz 4.0 -käyttöliittymällä. Yhdistelmän toimivuudesta saadaan hieman esimakua AndroidHD:n videolla, jolla tarkastellaan muutamia sen sisältämiä toimintoja. Videon loppupuolella päästään näkemään kuinka uutukainen toimii luottokortin korvikkeena NFC-teknologiansa ansiosta.

Lähde: AndroidHD

14 kommenttia

 1. Laitehan vaikuttaa äärimmäisen mielenkiintoiselta ja hiukan ihmetyttääkin, että laitteen ehkä siisteimmästä ominaisuudesta ei juurikaan ole missään mainintaa…meinaan MHL -liitäntä (Mobile High-Definition video Link). Hakkaa HDMI-liitännät mennen tullen. Tosin kyseistä liitäntää tukevia töllöjä ei hirmuisesti taida markkinoilla vielä olla 🙂

  1. Eikös tuon saa kuitenkin jollain adapterilla kiinni ihan tavalliseenkin HDMI-liitäntään? Tosin silloin ei saa telkkaa lataamaan puhelinta, mutta eiköhän se pääasia kuitenkin ole se, että saa jotain sieltä telkusta näkymään. 🙂 Niin ja onhan tuossa DLNA:kin, minkä olen huomannut käteväksi videoiden toistossa. 🙂

 2. Onko mitään järkeä maksaa kännykästä ~800€ ?! Hinta arviot pyörivät keskimäärin noissa hinnoissa kun googlettelee…

  1. tuohan on samaa kauraa kuin esim. Tabin kanssa oli. Hinta-arviot olivat 999€ ja myyntiin tuli 799€. Arviot ovat ihan bullshittiä ja niitä ei kandee katsella 🙂

 3. Hyvältä näyttää, ainoa kysymysmerkki on rakennuslaatu joka pitää käytännössä itse testata.

 4. Jos mä tän hommaan, ni toi TouchWiz ainaki lähtee kiitään – ainaki kunnes seuraava Android julkastaan, johon Samsungilla taas kestää oma aikansa päivittää.

  Mut tässä ei nyt kerrottu, että onko ton flash-muisti formatoitu ext4:ks vai käyttääks sekin tota hieman huonompaa yaffs2:ta.

 5. Tässä vielä tarinaa tuosta MHL -liitännästä. Erittäin hieno ominaisuus.

 6. Jep olin vähän turhan nopsa kirjoituksissani äskön eli kyllähän tuo toimii käytännössä kaikissa töllöissä joissa on tuo HDMI mutta se ei tosiaan lataa tuota puhelinta. Senkin pystyy kiertämään pienen adapterin avulla.

  DLNA on kyllä äärimmäisen hieno myös 🙂

 7. Tuplaprosessori, 1giga muistia ja silti Samsung saanut siitä noin tökkivän, no taito se on sekin.

 8. Eli ei mitään uutta ihmeellistä. Ei kannata vaihtaa vanhaa Galaxyä pois.

 9. Mm… Ainut kännykkä mihin ei löydy akun kestoa… Vaikuttaa kyllä omaan ostopäätökseen paljon kun sitten joskus tulee myyntiin… =P

Kommentointi on suljettu!