LG:n Optimus Pad -tabletti tallentaa 3D-materiaalia

Nyt on aika palata vielä hetkeksi menneille Mobile World Congress 2011 -messuille korealaisen LG:n Optimus Pad -julkistuksen muodossa. Se on yhtiön Android 3.0 -pohjainen tabletti, jonka LG kehuu sopivan sekä työ- että vapaa-ajankäyttöön.

Korealaisvalmistajan tabletti tukeutuu 8,9 tuuman kosketusnäyttöön, jonka tarkkuus on 1280 x 768 pikseliä. Valmistajan mukaan Optimus Pad on ihanteellinen ratkaisu kuluttajille, jotka toivovat näppärää kokoa ja suurta kuvaa samassa laitteessa. Virallisilta mitoiltaan laite on 243 x 149,4 x 12,8 millimetriä ja se painaa 630 grammaa.

LG Optimus Padin sulavuudesta huolehtii NVIDIA Tegra 2 -piirisarja, joka sisältää gigahertsin Cortex-A9-tuplaydinsuorittimen. Takaosasta löytyy kaksi viiden megapikselin kameraa, joiden avulla voidaan kuvata 3D-materiaalia. Etupaneelissa on kahden megapikselin kamera puheluita silmällä pitäen. Tabletista löytyy lisäksi 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa, HSPA, HDMI-liitäntä ja WiFi b/g/n.

Uusia tablet-laitteita julkaistaan tällä hetkellä nopeaan tahtiin. Me halusimme LG Optimus Padin avulla määritellä tableteille uuden standardin”, sanoi Erik Andersson, LG Electronicsin Pohjoismaiden matkapuhelinosaston tuotepäällikkö. ”Mielestämme LG Optimus Pad tarjoaa juuri oikean yhdistelmän kannettavuutta ja katseltavuutta – suorituskyvystä tinkimättä.

LG:n uutuus on tulossa Suomeen huhtikuun lopussa. Sen arvioitu verollinen myyntihinta on suolaiset 990 euroa.

1 kommentti

  1. Ainakin siitä on annettava LG:lle pointsit, että ainakin tässä on jokin selkeä ero kilpailijoihin. Esim. Xoom ja Calaxy Tab 10.1 eivät eroa juuri lainkaan toisistaan. Mutta… mikä onkaan LG:n laatu nykyään? Itsellä on ainakin tähän mennessä ollut LG:stä vähän heikko käsitys. Ja onko LG ahkera antamaan päivityksiä?

Kommentointi on suljettu!