MobiiliBlogin videolla: Nokia E7

Kotimaisen Nokian viimeisin Symbian-uutuus saapui vihdoin myös MobiiliBlogin testiin. Nyt onkin aika tehdä reilun 15 minuutin mittainen videokatsaus Nokia E7:ään. Siinä käymme läpi uutukaisen rakennetta ja teemme pikakatsauksen kotinäkymään sekä muutamiin Symbian^3:n tarjoamiin sovelluksiin.

Suomalaisvalmistaja markkinoi uutuuttaan erityisesti yrityskäyttäjille. Sen vahvuuksiin tällä saralla kuuluvat fyysinen näppäimistö, Microsoft Exchange ActiveSync -tuki ja hyvät turvallisuusominaisuudet, jotka mahdollistavat muun mussa laitteen etähallinnan. E7:n muita merkittäviä ominaisuuksia ovat neljän tuuman ClearBlack-näyttö, HDMI-portti, Bluetooth 3.0, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja kahdeksan megapikselin kamera.

Nokia myy uutuutta verkkokaupassaan 599 euron hintaan. Saatavilla olevat värivaihtoehdot ovat tummanharmaa ja hopeanvalkoinen.

6 kommenttia

 1. ”Kuuverti” -puhelin. 😀

  Komea laite, taitaa vain jäädä lajinsa viimeiseksi.

 2. Näyttää todella hyvältä, paitsi selain. Nokiassa mennään hyvään suuntaan.

 3. Noin vkon käyttökokemus takana. Erittäin hyvä kapula. Parasta näyttö ja huipputason näppis. Uusi symbian ei häikäise, mutta kaikki tarvittava on löytynyt helposti. Elopin puheiden takia pelkäsin käyttistä, mutta huima parannus tässä on aiempaan. Kosketusnäytön toimivuus ei ehkä ihan 100%, mutta ei se ole galaxyssäkään. Eli vertailussa ei häviä. E7 on työkäyttöön huippuvehje. Suosittelen vahvasti.

 4. Muutaman päivän käpistelleenä ehdottomasti parasta mitä yrityskäyttöön tällä hetkellä saatavilla. Puhelin toimii erittäin sujuvasti ja nopeasti. Rakenne on erittäin jämäkkä. Ehdottomasti parasta mitä Nokialta on tullut aikoihin. Suosittelen.

 5. En ole vielä ehtinyt saada sitä Nokian kehittäjille lupaamaa E7 luuria, mutta eilen pääsin kuitenkin kokeilemaan E7:ää ja kyllä se varsin hyvältä vaikutti. Näyttö on mainio ja näppis vaikutti lyhyen käytön perusteella ehdottomasti yhdestä parhammiista mitä olen vastaavissa laitteissa käyttänyt. Näppiksen avaaminen vaati hiukan harjoittelua 🙂 siis koska mekanismi on varsin jämäkkä, mikä on vain hyvä asia.

 6. Viikon käyttökokemus ja voi vain kehua.
  QWERTY on todella miellyttävä, typoja tulee todella vähän ja tekstiä tulee nopeasti.
  Duuniluuriksi varmasti paras mitä on tällä hetkellä saatavissa.

Kommentointi on suljettu!