Samsungin parinsadan euron Android-luurit Suomeen maaliskuussa: Galaxy Gio ja Galaxy Mini

Galaxy Gio ja Galaxy Mini

Tammikuun alussa lanseeratut Galaxy Gio– ja Galaxy Mini -puhelimet saapuvat Suomen markkinoille maaliskuussa. Uutuudet perustuvat Androidin 2.2-alustaversioon ja edustavat korealaisen Samsungin Android-mallien selvästi edullisinta hintapäätä. Galaxy Gion suositushinta on 270 euroa ja Galaxy Minin 220 euroa.

Galaxy Gion Samsung kehuu edustavan yhtiön muotoiluosaamista hillityn tyylikkäällä olemuksellaan. Uutuuden sisällä pyörii 800 megahertsin suoritin, joka mahdollistaa valmistajan mukaan sulavan moniajon. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,2 tuumaa ja se kykenee 320 x 480 pikselin tarkkuuteen. Sen muita ominaisuuksia ovat HSDPA, A-GPS, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, kolmen megapikselin automaattitarkenteinen kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä. Korealaisvalmistajan mukaan puhelin voidaan tulevaisuudessa päivittää uudempaan Android-versioon.

Edullisempi Galaxy Mini on kompakti älypuhelin, jonka viralliset mitat ovat 110,4 x 60,6 x 12,1 millimetriä. Sisällä hyrrää 600 megahertsin suoritin ja kosketusnäyttö on kooltaan 3,14 tuumaa sekä yltää 320 x 240 pikselin tarkkuuteen. Muihin ominaisuuksiin lukeutuvat HSDPA, A-GPS, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, kolmen megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

13 kommenttia

 1. Galaxy Mini on ollut ainakin Verkkokauppa.comissa myynnissä jo reilun viikon. Tosin vain limen värisenä tällä hetkellä. Mikä ei kyllä ollut yhtään hassumman värinen kun kävin sitä vilkaisemassa paikan päällä.

  1. Hassua. Nuo saatavuustiedot on suoraan Samsungin lehdistötiedotteesta. 🙂

 2. Ovatko nuo puhelimet edelleen samaa nitisevää muovia kuin aikaisemmat Sampan puhelimet?

 3. Sampalta taitaa mennä kaikki kehitysrahat muuhun kuin muotoiluun. Sama muoto on pysynyt jo pari vuotta.

 4. Tuohon luurin hintaan vielä kun päälle toimiva ja ilmainen Qt Android, niin alkaapa Lyydi taas kirjoittamaan.

 5. Kieltämättä sampan design on tylsääää. Mutta ostin juuri tuon uuden Galaxy Acen ja on kyllä ihan ässä puhelin ja järkevän hintainen vaikka vähän halvan ja muovisen oloinen on. Nämäkin uutuudet on kyllä asiallisesti hinnoiteltu.

 6. Onko kellään tietoa milloin tuo Gio tulee Suomeen? verkkokauppasta voi ennakkotilata tuotteen, mutta tarkempaa julkaisu aikaa ei ole.

 7. tietääkö joku onko tossa Giossa salamavalo kamerassa? vaikuttaa hyvältä luurilta, hintakin Ok.

 8. Samsung tuntuu haastavan Nokian ainakin kaikissa hintaluokissa,mutta miten on teknisesti/ominaisuuksiltaaan?.
  :/

 9. Mulla on toi mini, edelleen sampan samaa nitisevää muovia

  1. Ei oo 2,5 vuodessa muuttunu mihinkään? Ihme homma.

Kommentointi on suljettu!