Suosittu Fruit Ninja saapui Nokian N8- ja C7-malleille

Androidilla, iOS:illa ja Windows Phone 7:llä käyttäjiä jo hauskuuttanut mobiilipeli Fruit Ninja on nyt saatavilla myös Nokian Symbian-alustalle. Se tukee aikakin alussa vain N8- ja C7-malleja. Peli on ostettavissa Ovi Storesta yhdellä eurolla.

Halfbricking kehittämä Fruit Ninja on kotimaisen Rovion Angry Birdsin tavoin idealtaan hyvin yksinkertainen. Sen menestykseen ovat nostaneet edullinen hinta ja koukuttava pelimekaniikka. Joulukuussa 2010 peli ylitti neljän miljoonan myydyn kappaleen rajapyykin.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan pelin ideana on tuhota näytön alalaidasta esiin pomppivat hedelmät. Mukana on kolme pelimoodia ja saavutukset, joita pääsee avaamaan pelin edetessä. Ikävä kyllä pelistä on karsittu pois moninpeli ja monikosketustuki.

Lähteet: The Nokia Blog & Wikipedia

1 kommentti

  1. Eilen latasin (C7) ja oli tosi kiva peli ja edullinen! Suosittelen!! Välillä kiva halkoa herelmiä noiden lintujen lennättämisten sijaan! Lataaminen kesti kauan ja ensimmäinen yritys ei toiminut.

Kommentointi on suljettu!