Android-pohjainen ZTE Amigo vastaa QWERTY-luurien kysyntään

Edullisilla Android-puhelimillaan kuluttajien tietoisuuteen noussut ZTE tuo markkinoille nelirivisellä QWERTY-näppäimistöllä varustetun kosketusnäyttöpuhelimen. Sen mahdollinen saapuminen Pohjolaan on vielä kysymysmerkki, mutta ainakin Iso-Britanniaan uutukaisen pitäisi rantautua toukokuussa.

Uusi ZTE Amigo ei pröystäile ominaisuuksilla ja se sijoittuneekin hinnaltaan varsin kohtuulliselle tasolle. Puhelimessa pyörii Googlen mobiilialustan Android 2.2 -versio. Kosketusnäytöllä on kokoa 3,2 tuuman verran ja sen erottelukyky on 320 x 480 pikseliä. Puhelimesta löytyy myös 3,2 megapikselin kamera, A-GPS, Bluetooth 2.1, WiFi, FM-radio ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

QWERTY-mallin lisäksi kiinalaisvalmistajalta on kesän korvilla tulossa markkinoille myös 4,3 tuuman kosketusnäytöllä varustettu ZTE Skate. Se on valmistajan uusi lippulaiva, joka perustuu Android 2.3 -alustaan ja sisältää 800 megahertsin suorittimen.

Lähteet: Pocketnow.com & PhoneScoop