Vihaiset linnut lentävät Windows Phone 7:lle keväällä

Microsoft vahvistaa blogissaan huippusuosioon nousseen Angry Birds -pelin saapuvan uudelle Windows Phone 7 -alustalle kevään aikana. Kyseessä on suomalaisen Rovion kehittämä mobiilipeli, joka on kerännyt suosiota jo muun muassa Android-, iOS– ja Symbian-alustoilla.

Ohjelmistojätti kehuskelee keväällä saapuvan myös muita merkittäviä pelinimikkeitä Windows Phone 7:lle. Mukana ovat ainakin Doodle Jump, Plants vs Zombies, Hydro Thunder Go, Sonic the Hedgehog 4 Episode I ja geoDefense. Kyseiset pelit sekä Angry Birds tulevat tukemaan Xbox LIVE:n tarjoamia ominaisuuksia kuten saavutuksia.

Angry Birdsin kaltaiset nimikkeet ovat Windows Phone 7:n tulevaisuuden kannalta tärkeitä. Uutinen on positiivinen myös Nokian näkökulmasta, jonka ilmoittama yhteistyö Microsoftin kanssa on varmastikin lisännyt kehittäjien kiinnostusta alustaa kohtaan.

Tietojen mukaan Angry Birdsin tarkka saapumispäivämäärä Windows Phone 7:n osalta on 6. huhtikuuta.

Lähde: TNW

11 kommenttia

 1. Teemu:
  Olisko mahdollista tehdä joku logo Mobiiliblogille, vaikka joku sininen M- kirjain. Nyt blogin tunnuksena välilehdillä on vain valkoinen sivu. Ite käytän pelkkiä logoja kirjanmerkkien tunnuksena, ja mobiiliblogi on vain valkoinen neliö. Samoin firefox nelosessa ”pin tab” toiminto jättää vain sivuston logon esille, eli mobiiliblogin kohdalla ei mitään. Miten ois 🙂

 2. Ehdottomasti Mobiiliblogilla pitäisi olla joku kuvake välilehdessä. En muutenkaan ymmärrä miksi monilta nettisivuilta (muiltakin kuin Mobiiliblogista) jätetään välilehden kuvake pois.

 3. Yritän hoitaa tuon kuvakeasian tämän päivän aikana. 🙂

  1. Kiitos! Nyt on paljon parempi.

   1. Nyt jos vielä saisi pinch zoomin toimimaan mobiiliversiossa.

 4. Turha porttaus! Jos WP edes menestyy, niin se tapahtuu yrityspuolella. Siellä harvemmin ostellaan pelejä.

  1. Eiköhän se WP7 ole kuitenkin suunnattu ensisijaisesti kuluttajamarkkinoille. Vaikka kyllähän se ainakin jossain määrin yrityksiinkin sopii.

 5. Windows Phone 7 on sekä kuluttaja- että yrityspuhelin. Tänä päivänä Microsoft ei enää jaa tarjontaa kuten ennen. Ihmiset eivät kanna kahta älypuhelinta mukanaan, vaan yhden puhelimen pitää täyttää kohderyhmän molemmat tarpeet. Lisäksi mm. IDC ennustaa, että että yli puolet yritysten käytössä olevista puhelimista on ensi vuonna ihmisten itsensä hankkimia.

  Jos katsoo jo Windows Phonen ensimmäistä versiota, niin siinä on mm. vahva pelipuoli Xbox Liven kera, kaikkien käyttämä musapuoli Zune + muut, Office ja kunnon email (Outlook) ja kalenterituki. Tuki PK-sektorin pilvipalveluille kuten Office365. Lisäksi on etälukitus, -tyhjennys ja kadonnen puhelimen näyttö kartalla. Yms. yms.

  Ja lisää ominaisuuksia molempaan kategoriaan tulee vielä tämän vuoden aikana.

Kommentointi on suljettu!