Alkuperäinen iPad lähti alennusmyyntiin: edullisin malli Apple Storessa 379 euroa

Applen julkistettua uuden iPad 2 -tabletin on alkuperäismallin hinta laskenut selvästi amerikkalaisyhtiön omassa verkkokaupassa. Nyt halukkailla onkin otollinen aika tutustua Applen tablettiin, jos ei koe tarvitsevansa kakkosmallin tarjoamia uudistuksia.

Alennusmyynnin myötä Apple iPad irtoaa edullisimmillaan 379 eurolla. Sillä hinnalla itselleen saa 16 gigatavun muistilla varustetun WiFi-version. Huokein 3G-malli maksaa Apple Storessa 499 euroa.

Ensimmäisen sukupolven iPadin ominaisuuksiin kuuluvat A4-piirisarja, WiFi, Bluetooth 2.1, kiihtyvyysanturi, A-GPS, kompassi, kaiutin, mikrofoni, 3,5 millimetrin kuulokeliitin ja 16, 32 tai 64 gigatavua flash-muistia. Kosketusnäyttö on kooltaan 9,7 tuumaa ja se kykenee 1024 x 768 pikselin tarkkuuteen.

1 kommentti

  1. En viitsinyt maksaa yli satasta kahdesta kamerasta ja vain isoissa peleissä näkyvisyä ns. tehonlisäyksistä, joten ostin tämän mallin…

Kommentointi on suljettu!