iPhone 4 Elisan myydyin puhelin helmikuussa

Applen iPhone 4 ohitti helmikuussa kiinalaisen ZTE Bladen Elisan myydyimpänä puhelimena. Kiinnostus Applen neljännen sukupolven iPhonea kohtaan vaikuttaa olevan edelleen kovaa, sillä menestystä tuli helmikuussa myös Soneran tilastoissa kakkossijan merkeissä.

Uusina tulokkaina Elisan listalle nousivat Huawei Ideos X5 U8800 ja Nokia E7, jotka napsivat itselleen sijat yhdeksän ja 13. Nokian malleista parhaiten helmikuussa kaupaksi kävi C7, joka valtasi itselleen sijan kolme. Samainen sijoitus lohkesi helmikuussa myös Soneralta, joten keskihintainen Symbian^3-luuri näyttää kiinnostavan suomalaiskuluttajia.

Helmikuussa kauppoihin rantautunut Nokia E7 houkutteli erityisesti yrityskäyttäjiä, Elisalta kerrotaan Kauppalehdelle. Se ehti olla operaattorin valikoimissa helmikuussa kuitenkin vain muutaman päivän, jonka vuoksi se ei ehtinyt nousemaan myydyimpien puhelinmallien listalla 13. sijaa korkeammalle.

Elisan myydyimmät matkapuhelimet helmikuussa 2011:

12 kommenttia

 1. iPhone kyllä aika hyvin dominoinu näitä elisan ja soneran myyntlistoja, paitti sillon se yks kuukausi kun elisalla oli saatavuusongelmia.

  Suomalaisetkin huomannu miten loistava laite kyseessä!

  1. Myös suomalaiset ovat harhaanjohdettavissa. Applen markkinointi puree höynäytettäviin.

   1. Itse olen kyllä huomannut käytettävyyseron esim. iPhonen ja useimpien Nokialaisten välillä ihan käytännössä. Varsinkin selaimia verratessa ero on huikea!

   2. Joo suomalaiset on harhaanjohdettavissa ja Applen markkinointi toimii mutta se ei tarkoita että iPhone ei olisi loistava luuri. Se ei ole mikään syy- seuraussuhde.

   3. Minä, siis sitä luuria voi jokainen kaupassa testata ja tehdä omat johtopäätökset, kun iPhonea kaupassa testaa niin se kyllä vakuuttaa ostajat. Esim varmasti juuri tästä syystä N8 myynti on jäänyt niin pienelle. Jos kaupassa testaa N8 ja vielä vahingossa koittaa vaikka nettiselainta ja sen jälkeen testaa iPhonea niin ei ole vaikea arvata, että mukaan lähtee se iPhone.

    Apple on ymmärtänyt, että se on se ensivaikutelma mikä on tärkein, nokialla on siinä vielä paljon tekemistä.

 2. Kappalemyynti kiinnostaisi listasijoitusta enemmän.

  1. Siis tä? Tossahan seisoo, että iPhone nelosta on myyty eniten. Siksi se ykkösenä on. Tuossa ei siis puhuta mistään katteista yms., vaan ihan simppelisti juuri siitä että sitä on myyty eniten. Miksi siis haluaisit tarkat myyntiluvut?

   Desire HD sukeltanu melko lujaa kolmannelta sijalta sijalle 11. En toisaalta ihmettele. Ei mitään jakoja iPhone nelosta vastaan. Pelkkä iso näyttö ei autuutta tee, kun nelosessa näyttö on kumminkin selvästi tarkempi. Ja sen eron huomaa ihan paljaalla silmällä katsoessa.

   1. ”Miksi siis haluaisit tarkat myyntiluvut?”

    Koska ne kiinnostavat. Onhan se hieman eri asia, jos iPhonea olisi myyty 100 kappaletta ja Bladea 99 tai 50. Listasijoituksesta tätä ei voi päätellä.

   2. Hmm. Ikäänkuin se näytön tarkkuus olisi isokin tekijä listasijoituksissa…

 3. W on kyllä oikeassa. Luvut ois kiva nähdä.

 4. Enpä olisi uskonut, että täälläkin on näin paljon iPhonevastaisia ihmisiä, useimmat ilmeisesti nokian puhelimen omistajia, joiden isukit eivät suostuneet ostamaan heille iPhonea. Peppukipeyttä havaittavissa.

  1. Hahhah kuinka nopeasti nämä keskustelut menevät näihin outoihin henkilökohtaisiin kuittailuihin. 😀 Jäitä hattuun, pojat!

   Mutta tosiaan myyntiluvut olisivat kivoja, toisaalta firmat eivät välttämättä halua tarkkoja numeroita kilpailijoiden nähtäviksi.

   Elisalle sinänsä harmi homma, koska iP4 ei varmaan nosta juuri muuta tiliä kuin asiakasuskollisuutiliä. Monien mukaan tämä on kuitenkin yhtä tärkeää kuin uusien määräaikaisten sopimuksien solmiminen.

Kommentointi on suljettu!