Samsungilta kompakti Android-luuri QWERTY:llä: Galaxy Pro

Korealainen Samsung jatkaa Galaxy-tuoteperheensä laajentamista. Yhtiö esitteli tänään Singaporessa Samsung SEA Forum -tapahtumassa uuden Galaxy Pro -puhelimen, joka perustuu Android 2.2 -alustaan ja sisältää kompaktin, näytön alapuolelle sijoitetun QWERTY-näppäimistön.

Uutuus sisältää valmistajan puhelimista tutun TouchWiz-käyttöliittymän, jonka ominaisuuksiin lukeutuu muun muassa sosiaaliset palvelut puhelimeen integroiva Social Hub -sovellus. Fyysisen näppäimistön tukena laitteessa on 2,8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Puhelimen jouhevuudesta huolehtii 800 megahertsin suoritin. Muita Galaxy Pron varmistuneita ominaisuuksia ovat kolmen megapikselin kamera ja WiFi.

Puhelimen hinta- sekä saatavuustiedot on vielä pimennossa. Se nähtäneen joka tapauksessa ainakin Euroopan markkinoilla.

Lähde: Samsung Hub

8 kommenttia

 1. Harvinaisen ruma jopa Samsungiksi.

  1. Kyllä, näyttää aivan viimevuosien nokialaiselta..

   1. Jotka puolestaan näyttivät Samsung black jackeiltä jotka taas…nokia ei suinkaan keksinyt, tätäkään puhelinmallia!

  2. Liian leveä ja matala. Näppäimistö näyttää sekavalta, Anroidin neljä näppäintä on toteutettu huonosti (voisi toteuttaa huomattavasti hienomminkin) ja takakansi on ruma.

 2. Onko tietoa, onko noissa Samsungin luureissa USB-portti vakiona – vaiko sitten jotenkin mallien mukaisesti luurissa mukana.

  Joo tuollaista kuvan mukaista luuri-mallia minäkin komppaan. On aivan toista näppäillä merkkejä fyysiseltä näppikseltä kuin näytön virtuaaliselta näytöltä.

  Mutta kun jotkut haluavat ison näytön, niin eipä sitten tilaa paljoa jää fyysiselle näppikselle – kuin toteuttamalla iso näyttö ja fyysinen näppis ulosvedettävällä näppiksellä.

  Mutta miten on tuon Samsungin USB-porttien laita eri malleissaan.

  1. Galaxy S:ssä on ainakin ihka standardi micro-USB, kun taasen Tabissa vain se sampan ”oma” dock-liitin.

Kommentointi on suljettu!