Nokian uusi musiikkipuhelin maksaa alle 35 euroa: X1-00

Kotimainen Nokia on esitellyt kehittyville markkinoille suunnatun musiikkipuhelimen, jonka myyntihinta jää valmistajan mukaan alle 35 euroon. Se kantaa nimeä Nokia X1-00 ja saapuu valituille markkinoille huhtikuun alussa.

Uutukaisen keskittymisestä musiikkiominaisuuksiin kertovat taakse sijoitettu suuri kaiutin, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, FM-radio sekä microSD-muistikorttipaikka. Kaiutinta kehutaan laadukkaaksi. Se säilyttää Nokian mukaan äänen selkeänä kovallakin voimakkuudella, joka on harvinaista mobiililaitteissa.

Muotoilullisesti Nokia X1-00:n keskeisimpiin piirteisiin kuuluvat kulmikkaat linjat ja pyöristetty takakuori. Laite tulee markkinoille pirteissä väreissä. Kooltaan puhelin on 112,2 x 47,3 x 16 millimetriä ja se painaa vaivaiset 91 grammaa.

Kehittyviä markkinoita ajatellen Nokia on sijoittanut luuriin myös taskulampun sekä panostanut akun kestoon. Valmistaja hehkuttaa uutuuden pysyvän valmiudessa yhdellä latauksella peräti 61 päivää.

Nokia X1-00 perustuu Series 30 -alustaan, joka tarjoaa perusominaisuudet kuten musiikkisoittimen, kalenterin, kellon, laskimen ja pelejä. Puhelimesta löytyy kaikkiaan viisi osoitekirjaa, joiden ansiosta X1-00 on helppo jakaa perheenjäsenten kesken.

Lähde: Nokia Conversations

10 kommenttia

 1. Ihan raikas tuulahdus edullisen hintaluokan puhelimiin.

 2. Onpa hyvä muotoilu, vaikka on ihan edullisimmasta hintaluokasta kyse! 🙂

 3. Ei voi sanoa muuta, kun on kyllä onnistuneen näköinen muotoilu kapulassa.

 4. Ostan, jos saa 34 € lla. Kameran puute tietty harmittaa, mutta eipä tule vanhallakaan kamerakännyllä kuvattua. Akun kestosta ja hinnasta plussaa. Tästä tulee hitti. Juuri tälläistä positiivisuutta Nokia tarvitsee.

  1. Mitä edes teet kamerakännyllä halvemman luokan malleissa. Kuvat on vain pikselimössöä.

   1. Jepulis, en ole edes ammattikuvaaja, mutta joskus voi olla tarpeen ottaa kuva taskuvarkaasta monikultuurisessa Turussa.

 5. ”saapuu valituille markkinoille” – osaako joku sanoa mitä tämä mahtaa tarkoittaa?

 6. Jos tolla hinnalla suomessa saa niin myy varmasti ja paljon!

 7. Kyllä tämä varmaan Suomeen saadaan. Suomessa on perinteisesti myyty näitä IntiaAfrikka-malleja, joita ei ole muualta Euroopasta saatu.

Kommentointi on suljettu!