Nokian liukukannellinen Touch and Type -luuri valui verkkoon

Matkapuhelinvalmistaja Nokia esitteli viime vuoden elokuussa mielenkiintoisen Touch and Type -malliston, joka yhdistää peruskäyttöön suunnatun Series 40 -alustan, perinteisen numeronäppäimistön ja kosketusnäytön. Ideana on tarjota perinteisen mallin mukaisesti rakennettu matkapuhelin, joka tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden hyödyntää kosketusnäyttöä.

Yhtiön Touch and Type -mallisto koostuu tällä hetkellä X3– ja C3-laitteista. Lähiaikoina luvassa lienee kuitenkin kolmas malli, josta esimakua nähdään yllä. Se on liukukannellinen Touch and Type -laite, jonka ominaisuudet ja lopullinen mallinimi ovat kysymysmerkkejä.

Uutuuden sisäisen tuotemallin on arveltu olevan RM745. Lopulliseksi myyntinimeksi voisi muodostua esimerkiksi Nokia C3-03, mutta varmuutta asiasta ei ole.

Lähde: My Nokia Blog

4 kommenttia

  1. Onpa kaunis! Taitaa olla Marko Ahtisaaren suunnittelema tuokin:)

  2. Ihan näppäriä nämä T&T-puhelimet, mutta kyllä koen että tuo olisi järkevämpi qwerty-näppäimistöllä.

  3. Qwertyllä saattais mennä vähän ahtaaksi asettelu tai sitten vuorostaan koko kärsisi. Mutta mielenkiintoisen näköinen perusluuri 🙂

  4. Ostin huhtikuun puolivälissä C3-01 luurin, kun vielä myyjä oli Gigantti, eli ei vaihto tai palautus oikeutta. Ei mennyt kun pari viikkoa kun puhelin alkoi sekoilemaan: Sammui milloin sattui, kadotti kentät milloin halusi, ylikuumeni nopeasti puheluiden aikana, kunnes viimein kosketusnäyttökin lakkasi reagoimasta oli pakko viedä puhelin huollettavaksi(15km). Huollossa pelkkä ohj.päivitys. Hain luurin(15km), ja jo kotimatkalla se sammui. Ja toinen yö, puhelin aamulla kiinni, eikä enää käynnisty.Eli taas 15km Giganttiin. Täysin kelvoton luuri vaikka toimisikin! kamera, valm.aika,valikot tod.HUONOT

Kommentointi on suljettu!