Samsung Corby II on värikäs ja edullinen kosketusnäyttöpuhelin

Elektroniikkavalmistaja Samsung on esitellyt seuraajan vuoden 2009 syyskuussa julkaistulle Corby-puhelimelle. Se jatkaa edeltäjänsä viitoittamalla tiellä tarjoten edulliseen hintaan kosketusnäytön ja tuen sosiaalisille palveluille. Se tulee ensimmäisillä Euroopan markkinoilla saataville maaliskuun lopussa kolmessa eri värissä: keltainen, pinkki ja valkoinen.

Samsung Corby II:n muodot ovat tuttuja alkuperäisestä mallista. Kooltaan toisen sukupolven Corby on 109,9 x 60,6 x 11,7 millimetriä ja se painaa 102 grammaa.

Puhelimesta löytyy korealaisvalmistajan Social Hub -sovellus. Se integroi yhteen tekstiviestit, sähköpostit ja sosiaaliset palvelut. Mukana on lisäksi pikaviestinsovellus, joka tukee Facebook Chat-, Yahoo Messenger– ja Gtalk-protokollia.

Kosketusnäyttö on kasvanut 3,14 tuumaa ja se yltää edelleen 320 x 240 pikselin tarkkuuteen. Samsung Corby II:n muita ominaisuuksia ovat GPRS, Bluetooth 3.0, WiFi b/g/n, microSD-muistikorttipaikka ja kahden megapikselin kamera. Laitteelle luvataan valmiusaikaa 620 tuntia ja puheaikaa 9,5 tuntia.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Mikä sitten on tuo “edullinen hinta”?.

    -Taitaa olla vajaa tai jopa alle 300euroa!.

  2. QVGA-näyttö? 2 megapikseliä? Mitähän muuta? Varmaan 128Mt keskusmuistia ja 300MHz prosessori.

  3. Bangkokissa viime viikolla 93 euroa.

    Loistava ja kestävä kosketusnäyttöpuhelin jos ei kaipaa mitään ”älypuhelinta”.

Kommentointi on suljettu!