Nokialta pieni ohjelmistopäivitys E7:lle

Uuden sukupolven Communicator on saanut ensimmäisen julkisen ohjelmistopäivityksen. Nokian julkaisema päivitys korottaa E7:n ohjelmistoversion 13.016:sta (PR 1.0) 14.002:een (PR 1.1). Se sisältää pienimuotoisia korjauksia ohjelmistoon sekä sen nopeuteen ja onkin näin ollen kooltaan vain 907 kb:tä.

Uuden ohjelmiston asentaminen puhelimeen onnistuu Nokian tapauksessa tutusti verkon yli. Jos laite ei ole vielä ilmoittanut saapuneesta ohjelmistosta, voi sen hakea manuaalisesti sovelluskansiosta löytyvällä päivitysohjelmalla.

Nokia E7 on fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä varustettu Symbian^3-pohjainen puhelin, jonka sisältä löytyy 680 megahertsin suoritin. Sen näyttö on kooltaan neljä tuumaa ja se luottaa AMOLED-tekniikkaan. Puhelimesta löytyy lisäksi muun muassa Bluetooth 3.0, HDMI-ulostulo, 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä kahdeksan megapikselin kamera.

Katso MobiiliBlogin videoesittely Nokia E7:stä täältä.

Lähde: All About Symbian

4 kommenttia

  1. koska toi oikein sitten on ladattavissa kun ei tänään ainakaan saa ja nokian updatella ei läydä uutta ja nokian sivulla lukee e7 kohdalla ohjelmisro sarakeella että ei uusua päivityksiä ….

  2. Varmaan tulee myös Suomeen latuuseen piakkoin…vaikka on ladattavissa joillekin ei välttämättä tarkoita, että se on saatavilla kaikille samalla hetkellä. Kyllä se sieltä tulloo 😉

  3. Puhelimen omalla ohjelmistopäivityksellä kyllä löysi, mutta OVIsuite sen enempää kuin nokia omat sivutkaan eivät tiedä päivityksestä mitään. Tuohan olikin kyllä jokin ”itsestään päivittyvä” versio… minkä manuaalisesti päivitin.

    Plussaa on se että puhelin oikeasti selkeästi nopeampi koska muutamat ärsyttävät nykivät bugit on häipyneet. Tämä oli jo hyvä homma! Vielä kun saisi kunnon selaimen niin olis hyvä vaikka vähän tulee selailtua…

Kommentointi on suljettu!