HTC:n toisen aallon Windows Phone 7 -puhelimet vuotivat verkkoon

Hyvässä vedossa markkinoilla olevan HTC:n huhuillaan työstävän ainakin kahta uutta Windows Phone 7 -pohjaista puhelinta. Uutuuksista tietoa ovat verkkoon vuotaneet muun muassa kiinalainen XDA.cn-verkkosivusto sekä muutamat verkkokaupat. Useat lähteet luovatkin uskoa niiden olemassaoloon, vaikka varmat tiedot laitteista ovat vielä varsin vähäisiä.

Yllä esiintyy huhun mukaan HTC Prime. Se olisi taiwanilaisvalmistajan toinen QWERTY:llä paketoitui WP7-puhelin. Luurin ominaisuuksiin uskotaan kuuluvan ainakin 3,7 tuuman WVGA-kosketusnäyttö, 512 MB:tä RAM-muistia ja viiden megapikselin kamera LED-salamalla.

Toinen tulevista uutuuksista, josta kuva on nähtävissä jutun lopussa, kulkee nimellä HTC Ignite. Sen ominaisuudet kuulostavat alustavasti hyvin epäilyttäviltä, sillä kiinalainen XDA.cn väittää luurin 3,7 tuuman kosketusnäytön tukeutuvan resistiiviseen tekniikkaan. Uutuuden olemassaoloa tukee kuitenkin se, että samanniminen puhelin on bongattu australialaisen Telstran tilausjärjestelmässä.

Ominaisuuksiakin enemmän uutuuksissa huomiota herättää tässä vaiheessa hieman HTC:n nykylinjasta poikkeava muotoilu. Mitään suuria mullistuksia ei kuvien perusteella ole odotettavissa, mutta pienet muutokset siellä täällä saavat Igniten ja Primen näyttämään varsin pirteiltä ilmestyksiltä HTC:n nykyisten luurien joukossa.

Lähde: Pocketnow.com [1, 2]

6 kommenttia

 1. näyttäisi olevan nokian vanhan N9:n kopio! (mitä ei siis milloinkaan tullut markkinoille)

  eihän tuo htc muuta osaakaan kuin kopioida muiden puhelimia.

  1. Hahhaa .HTC on tehnyt Nokiallekin kännyköitä.

   1. Siis täh? Jos oikein sua ymmärsin, niin Nokia olisi kopioinut HTClta jotain, mitä jos saan kysyä?

    Ja Miika, en tiedä miten tuosta saat sen proto N9:n näköisen. Musta-hopea-värityskö? Eikä tuossa ole sitä tilt-slide mekanismiakaan…

    Näyttää ihan mukiinmeneviltä, mutta lähinnä kiinnostais tietää kuinka hyvin tuo WP7 tukee slide-qwertyä ja mihin hintaluokkaan nämä kuuluvat. Tuskin löytyy hdmi:tä??

 2. Jos nämä kapulat olisivat erään rämpivän Nokia- nimisen firman tekeleitä niin niitä hehkutettaisiin kaikissa mahdollisissa medioissa. Nokia sitä Nokia tätä ja plää plää… Nokia nousu on alkanut jne.

  Oma veikkaukseni on, että HTC on parin vuoden päästä ohittanut Nokian ja lähentelee kännykkäfirmojen kärkeä. Se firma nyt vaan on tehnyt asioita oikein, kun muut ovat rämpineet paikoillaan tai tehneet selkeitä virheitä.

  1. Juurikin näin.
   HTC tulee olemaan arvostetuin valmistaja.
   Android on käyttiksien standardi.
   Nokia ja MS ovat historiallisia jäänteitä ajalta jolla isot kyykyttivät ja tekivät mitä lystää. Nyt käyttäjät ja koodaajat ovat avainasemassa ja kuluttaja on voittaja.
   Ahneella on paskanen loppu.

Kommentointi on suljettu!