Nokialaisen päivittäminen onnistuu nyt myös Macilla: Nokia Software Updater for Mac

Nokia on tuonut Mac-käyttäjien iloksi Applen Mac OS X -käyttöjärjestelmällä toimivan version Nokia Software Updater -applikaatiosta. Kyseessä on niin sanottu release candidate -julkaisu, joka on jo erittäin lähellä lopullista versiota. Nokia kertoo sovelluksen kehityksen jatkuvan käyttäjien palautteeseen ja ideoihin perustuen. Niitä yhtiölle voi lähettää tänne.

Nokia Software Updater for Mac on yksinkertainen sovellus, joka mahdollistaa puhelimen ohjelmiston päivittämisen. Useimpien nokialaisten päivittäminen hoituu myös ilman tietokonetta suoraan verkon yli, mutta sovellus tulee tarpeeseen esimerkiksi rajatonta datapakettia vailla oleville käyttäjille. Puhelimen ohjelmiston päivittämisen lisäksi tulossa on tuki laitteen sovellusten päivittämistä varten.

Sovelluksen voi käydä noukkimassa itselleen täältä.

9 kommenttia

 1. Siis oikeastikko nyt vasta Macillä? 😀 Voi luoja..

  1. No Mac OS X ei ole mitään mainstreamia, joten sikäli on ihan ymmärrettävää, että tuki sille ei ole ollut korkeimmalla prioriteetilla.

   1. Sitäpaitsi Nokian Symbian-älypuhelimet on jo pitkään voinut päivittää langattoman verkon yli ilman, että puhelinta tarvitsee kykteö tietokoneeseen, joten sikälikin tarve Applen tukemiselle on ollut vähäinen.

   2. Jenkeissäkin OS X:llä on ihan kiva markkinaosuus. Ehkä ei Suomessa mutta muualla kyllä luulisi sille ainoalle toiselle isolle kaupalliselle käyttikselle löytyvän halua tuoda Nokia-työkalut…mutta eipä ole Noksua kiinnostanut.

  2. Sitä minäkin ihmettelin… Onko jollain siis vielä Nokia?

 2. Mulla tuli päivitys verkosta suoraan automaattisesti. Ei tarvinnut liittää tietokoneeseen ollenkaan.

 3. terppa, et tarttenu iTunesia? :OOOO ;]

 4. @ Herra Jänis

  > Jenkeissäkin OS X:llä on ihan kiva markkinaosuus. Ehkä ei Suomessa mutta
  > muualla kyllä luulisi sille ainoalle toiselle isolle kaupalliselle käyttikselle
  > löytyvän halua tuoda Nokia-työkalut…mutta eipä ole Noksua kiinnostanut.

  Ei se kyllä jenkeissäkään mitään mainstreamia ole.

 5. Yllä oleva ohjelma tuli ladattua ja kokeiltua —> ei toimi, ohjelmassa nimenomaan todetaan ettei Belle järjestelmän päivitys onnistu, vit… mitä pask….

Kommentointi on suljettu!