Videolla: käyttäjä demoaa Symbianin PR 2.0 -päivityksen uudistuksia Nokia C7:llä

Verkkoon on putkahtanut mielenkiintoinen video, jossa esitellään selkeästi Nokian uusille Symbian-puhelimille saapuvan PR 2.0 -päivityksen sisältämiä uudistuksia. Se on kuvanlaadultaan jokseenkin heikko, mutta antaa loistavan käsityksen siitä, mitä esimerkiksi C7-, N8– ja E7-omistajat voivat suomalaisvalmistajalta odottaa tulevaisuudessa.

Video pyörähtää käyntiin työpöydän esittelyllä. Uudessa ohjelmistossa kotinäkymien siirrosanimaatiota on parannettu niin, että näkymät seuraavat käyttäjän sormen liikkeitä. Efekti on tuttu muun muassa Android-pohjaisia kosketusnäyttöpuhelimia käyttäneille. Parannusta on tapahtunut lisäksi valikkojen rullauksessa, jonka toimivuutta esitellään sähköpostisovelluksella.

Merkittävin osa ajasta videolla kuluu uudistuneen verkkoselaimen esittelyyn. Se on saanut uuden käyttöliittymän, jonka myötä osoitepalkki on siirtynyt muilta alustoilta tutusti yläreunaan. Vilahtaapa videolla myös pystytasossa toimiva QWERTY-näppäimistö sekä NFC-valinta asetuksissa.

Videota katsottaessa kannattaa muistaa, että käytössä ei ole päivityksen lopullinen versio.

Lähde: My Nokia Blog

4 kommenttia

  1. Kyllä toi video laittaa sormet syyhyten odottamaan. Saapuisi jo! 😀

  2. Muuten hyvä, mutta lähinnä myötähäpeää aiheuttaa tuo selain

    1. Sulavuus siis hyvä, visuaalisestihan toi on ruma :p

  3. On tullut kokeiltua jo tuon (proto)versiota pari viikkoa N8:ssa ja miellyttävä on ollut. Kaikki ominaisuudet eivät ole versiossani olleet käytössä, joten testailtua on tullut vain joitakin ominaisuksia. Visuaalisestihan ero edelliseen on merkittävä.
    Vertailuna rinnaikkaiskäytössä HTC Wildfire (Android) lataa samalta saitilta samat kuvat nopeammin, mutta laatu on todella radikaalisti huonompi kuin S3:lla. Androidin parempi latausnopeus on siis saavutettu huonontamalla kuvanlaatua. Liekö tämä ero ollut jo ed. versioissa, no tulipa nyt vain huomattua.

Kommentointi on suljettu!