Yle Areena -sovellus saapui Androidille

Yleisradion tarjoaman Yle Areena -verkkopalvelun sisältö on jatkossa saatavilla Android-puhelimiin entistäkin vaivattomammin. Virallinen Yle Areena -sovellus on rantautunut Googlen mobiilialustalle ja se toimii aina Android 1.5 -versiosta lähtien. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Android Market -ohjelmistokaupasta.

Android-sovelluksella pääsee katsomaan Yle Areenan ajantasaista tarjontaa. Palvelun sisältö on kategorioitu selkeästi omiin ryhmiinsä ja hakutoiminto helpottaa tietyn videon löytämistä. Ikävä kyllä mukana ei tule työpöydälle sijoitettavaa widgettiä, jollaisen sovellus tarjoaa Symbian^3-puhelimille.

Videoiden kuvanlaatua päästään hallitsemaan asetuksista. Valittavana on 3G-yhteyksille suunnattu 320 x 240 pikselin (15fps) tarkkuus sekä WiFi-yhteyksillä toimiva 640 x 360 pikselin (25fps) tarkkuus.

6 kommenttia

  1. Harvinaisen huono sovellus. Veljen kännykästä eilen kokeilin, mutta ei vakuuttanut. Omassa Nokialaisessani on paljon parempi Areena. Tuossa android-versiossa videon kuva rajaantui, käyttö oli takkuilevaa ja kuvauksia videoista ei löydy niin kätevästi kuin omassani. Ilmeisesti iPhonen areena on samanlainen kuin symbianin, joten miksi tämä androidversio on erilainen?

  2. Mutta miksi ihmeessä esim. haulla haettuna Pasilasta ei näe kuin uusimman jakson? Selaimen kautta kuitenkin saa katsottua kaikki tämän uuden kauden jaksot.

    1. Tuo mobiiliversio on jostain syystä huomattavasti täysversiota rajoittuneempi. Tuolla ei muutenkaan ole vissiin koko Areenan tarjontaa katsottavissa.

  3. Tuo näyttää jo hienolta. N8:n käyttäjänä toivoisin kuitenkin, että bugiva, hidas ja vanhentunut käyttöliittymä uusittaisiin myös S^3-malleissa.

    1. Mitä oikeen selität? N8:lle ja E7:lle ioleva YLE Areena sovellus on aivan yhtä hyvä, jopa parempi kun se sisältää alotusnäytölle laitettavan widgetin. Symbian ^3 versio YLE Areena sovelluksestra toimii oikein hyvin.

      1. Niin eikäö se ole mitenkään bukinen, nykivätai vanhentunut kuten väität. Sovellus on niin helppokäyttöinenkin, että pitää oola täysin avuton jos sitä ei osaa käyttää.

Kommentointi on suljettu!