Samsungin kolmannessa Android-tabletissa 8,9 tuuman kosketusnäyttö?

Kuvassa Samsung Galaxy Tab 10.1

Korealainen Samsung valmistautuu julkaisemaan markkinoille kolmannen Android-tabletin, jonka arvellaan sijoittuvan kooltaan Galaxy Tabin ja Galaxy Tab 10.1:n väliin. Yhtiö on vahvistanut julkaisevansa uuden tablettinsa 22. maaliskuuta käynnistyvässä CTIA-tapahtumassa, mutta ei ole hiiskunut vielä sanallakaan laitteen ominaisuuksista.

Huhut kertovat uuden version perustuvan Android 3.0 -alustaan ja 8,9 tuuman kosketusnäyttöön. Jos tiedot pitävät kutinsa, saattaa laitteen nimeksi muodostua yhtiön nykykäytännön mukaisesti Galaxy Tab 8.9. Mukana arvellaan olevan myös tuplaydinsuoritin ja kaksi kameraa. Kiusoitteluvideollaan valmistaja kuvailee tulevaa uutuuttaan adjektiiveilla upea ja ohut.

Samsung on Applen jälkeen tablet-markkinoiden toiseksi suurin valmistaja. Yhtiö onnistui nappaamaan vuoden 2010 loka-joulukuussa itselleen 17 prosentin osuuden. Kuluvan vuoden aikana korealaisvalmistaja pyrkii kampittamaan Applea laajemmalla tuotevalikoimalla, joka tarjoaa kokovaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin.

Lähde: UnwiredView