Videolla: Android 3.0 -pohjainen Samsung Galaxy Tab 10.1

Ranskalainen Googlen mobiilialustaan keskittynyt AndroidHD-blogi on julkaissut ammattitaitoisen, lähes virallista esittelyä muistuttavan videon korealaisen Samsungin tulevasta Galaxy Tab 10.1 -tabletista. Mainosmaisella videolla käsitellään useita laitteen tarjoamia ominaisuuksia kuten käyttöliittymää ja sovelluksia. Katsottavaa riittää lähes 12 minuutin verran.

Ranskalaisblogin videokatsaus antaa hyvän yleiskäsityksen Android 3.0:n käyttöliittymän tarjoamista ominaisuuksista. Videolla käydään nopeaan tahtiin läpi muun muassa verkkoselain, karttapalvelut, Android Market, musiikkisoitin ja Google Body.

Samsung esitteli Galaxy Tab 10.1:n helmikuussa Mobile World Congress 2011 -messuilla. Se on valmistajan toinen Android-tabletti. Laitteen keskeisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat HSPA+, kahdeksan megapikselin kamera LED-salamalla, kahden megapikselin web-kamera, 1080p-videokuvaus, gyroskooppi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kosketusnäyttö on kooltaan 10,1 tuumaa ja se yltää 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen.

Lähde: PhoneArena

4 kommenttia

    1. Heitän ihan villin arvauksen… 800 – 1000e.

Kommentointi on suljettu!