Nokia Astound saapuu Amerikkaan T-Mobilen valikoimiin

Musiikkipainotteisen Nokia X7 -mallin julkaisua saadaan odottaa edelleen. Ennakkoarveluiden mukaisesti Nokian arveltiin esittelevän kyseinen luuri CTIA-messujen alla pitämässä lehdistötilaisuudessaan, mutta sen sijaan päivänvalonsa näki Nokia Astound -malli. Se on C7-mallista T-Mobile-operaattorille Amerikan markkinoille räätälöity versio.

Uutuus tarjoaa C7:stä tutut ominaisuudet. Puhelin perustuu Symbian^3-alustaan ja sen AMOLED-kosketusnäyttö on kooltaan 3,5 tuumaa. Laitteen rakenne on sulavalinjainen ja sen materiaaleina ovat muun muassa ruostumaton teräs.

Nokia Astoundin takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera LED-kaksoissalamalla varustettuna. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, GPS, kahdeksan gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka ja Bluetooth 3.0.

Luuri saapuu T-Mobilen valikoimiin 6. huhtikuuta. Sen saa itselleen operaattorisopimuksen kanssa 79,99 dollarilla.

Lähde: UnwiredView

9 kommenttia

 1. Kohta tämäkin kommenttipalsta on taas täynnä kaikkee, ”Nokia on ihan apinaaa!” -kommentteja. 😛

  Ei ehkä mullistava uutuus, mutta ainakin C7 on pätevän oloinen laite ja hinta Astoundissa on kohdillaan. Toivottavasti niittää edes jotain menestystä jenkkilässä, ihan Suomen kansantalouden vuoksi, jos ei muuta syytä löydy!

 2. Halvalla lähtee kyllä rapakon toisella puolella jossain oli puhetta että 350 dollaria unlocked ja Suomessa saman verran euroissa:/

  1. Niinhän se on kaiken elektroniikka laitteiden kanssa.

  2. Mikäli et ole vielä huomannut, niin Nokialla ei ole USA:ssa _mitään_ mahdollisuuksia saada C7:ää tai mitään muutakaan myydyksi, jos hinta olisi yhtään kalliimpi. Nokialle on kuitenkin tärkeää pysytellä läsnä USA:ssakin ja mahdollisesti jopa houkutella uusia asiakkaitakin (tuohon hintaanhan C7 aikasta kovan luokan kapula).

   1. Jos huomaat, että T-Mobile on tuon tilannut ja lähes kaikki on kytkyt-kauppoina.

   2. @ Mikael, @ Perus_Jannu

    Bi eiköhän tuossa nyt tarkotettu sitä, että T-Mobile on halunnut kyseisen puhelimen valikoimaansa ja uskoo sen menevän kaupaksi ja pystyvänsä muumään kytkyliittymiään sen avulla.

Kommentointi on suljettu!