Google ja Sprint tuovat Google Voice -palvelun mobiiliasiakkailleen

Ohjelmistojätti Google ja teleoperaattori Sprint ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä Google Voice -palvelun hyödyt ovat entistäkin paremmin Sprintin mobiiliasiakkaiden käytettävissä. Yhteistyöllä Google haluaa tehdä palvelun hyödyntämisestä kuluttajille entistäkin yksinkertaisempaa ja monipuolisempaa.

Tiiviin integroinnin myötä Sprintin asiakkaat voivat käyttää nykyistä matkapuhelinnumeroaan Google Voice -palvelun numerona. Sen ansiosta samaan numeroon soitettuihin puheluihin voidaan vastata useista eri lähteistä kuten kotoa, toimistosta tai vaikka Gmailista. Lisäksi Gmailista ja Google Voice -verkkosivustosta lähetetyt tekstiviestit näkyvät vastaanottajalle Sprint-puhelinnumeron kera.

Vaihtoehtoisesti kuluttajat voivat myös korvata oman puhelinnumeronsa Google Voice -numerolla. Ominaisuus toimii kaikilla Sprintin myymillä puhelimilla ja mahdollistaa käytännössä palvelun hyödyntämisen ilman erillistä sovellusta.

Molemmissa tapauksissa käyttäjät pääsevät käsiksi Google Voicen tarjoamaan vastaajatoimintoon, jonka myötä viestit löytyvät muun muassa verkosta. Lisäksi ulkomaanpuhelut ohjautuvat Googlen palvelun kautta ja ovat näin hinnaltaan huomattavasti edullisempia.

Google Voice saapuu pian Sprint-asiakkaiden saataville Yhdysvalloissa.

Lähde: Google Voice Blog