Vuodettu Nokia T7-00 vihjaa uudesta T-mallistosta

Nokia on laajentamassa tuoteportfoliotaan uudella T-mallistolla. Uuteen tuotesarjaan vihjaa vuodettu T7-00-malli, josta on löydetty vihjeitä Ovi Publisher Toolsista sekä Nokian viralliselta verkkosivustolta bongatusta xml-tiedostosta.

Loogisesti ajateltuna T-sarjan voisi kuvitella pitävän sisällään tableteiksi luokiteltavia laitteita, mutta näin ei kuitenkaan alustavien tietojen valossa ole. Laitteiden ominaisuuksien listauksiin käytettävä xml-tiedosto nimittäin osoittaa, että Nokia T7-00 perustuu Symbian^3-alustaan sekä omaa 360 x 640 pikselin näytön. Erittäin suurella todennäköisyydellä siis T7 putoaa puhelinten kategoriaan.

Uutuudesta ei ole tässä vaiheessa saatavilla juurikaan muita yksityiskohtia. Kyseessä lienee kuitenkin kohtalaisen hyvillä ominaisuuksilla varustettu puhelin, johon viittaa mallinimen numerointi.

Lähde: My Nokia Blog

8 kommenttia

 1. Hmm tämä oli ihan uutta.. En muista muualta kuulleni T-sarjasta aiemmin.
  K ieltämättä kirjaimesta tuli ekana mieleen tablet, mutta tiedot laitteesta tosiaan viittaa älypuhelimiin..

  1. Villi arvaus, oliisiko vaikka T kuten televsio, eli malleja joissa on DVB-H vastaanotin ja/tai tarkotettu netti-tv;n katseluun jne. En tiedä toi voi olla hiukan kaukaa haettua, mutta siinä nyt on yksi mahdolisuus.

  2. Touch & Type? Blacberry-tyylinen portrait-qwerty?

   1. Tuohan kuulostaa hauskalle näin äkkiseltään! 🙂 Siis jotain Blacberry Torch tyyppistä?

   2. se on toki yksi mahdollisuus. tosin tähän asti Touch & Tyope mallit on tainnut olla kaikki S40 luureja, jos en nyt ihan väärin muista,

    Muta jokatapauksessa tuo on ihan hyvä veikkaus.

   3. Tiedä sitten miten se huhuttu E6 sopii tuohon, kun siinäkin vissiin kosketusnäyttö yhdistettynä perusqwertyyn. Liekkö sitten vain bisneskäyttöön suunniteltu T&T-puhelin. Kiinnostavaa nähdä mitä tulevaisuus tuo never-the-less.

 2. 7.3

  Selain perustuu ainakin tuohon uuteen versioon. Mutta todella mielekiintoiselta kyllä kuulostaa.

 3. T niinkuin test? Prototyyppejä? Hämäystä salattaessa vielä julkaisemattomia puhelimia?

Kommentointi on suljettu!