Nokia Ovi Suite 3.1 Beta ladattavissa

Tietokoneen ja puhelimen välisestä synkronoinnista huolehtivasta Nokia Ovi Suitesta on julkaistu testivaiheessa oleva 3.1-versio. Nokian mukaan Ovi Suite 3.1 Betassa on panostettu erityisesti laatuun ja sitä kautta parantuneeseen luotettavuuteen.

Uutuusversio tekee puhelimen ohjelmiston ja sovelluksien päivittämisestä nopeampaa, sillä ne voi jatkossa hoitaa samalla kertaa yhdellä klikkauksella. Lisäksi Ovi Suiten kautta valitun Ovi Store -sisällön latauslinkit pusketaan suoraan puhelimeen, jonka jälkeen ohjelmat, pelit sekä muun materiaalin voi kätevästi ladata laitteeseen.

Viimeisimmän synkronoinnin tuloksien tarkastelu on uuden Sync log -näkymän ansiosta vaivatonta. Sen kautta käyttäjä näkee puhelimeen lisätyn, poistetun ja päivitetyn sisällön sekä milloin kyseiset muutokset tapahtuivat.

Nokia Ovi Suite 3.1 Beta parantaa lisäksi Microsoft Outlook -synkronoinnin toimivuutta, tekee puhelimen ja tietokoneen välisen yhteyden luomisesta luotettavampaa sekä jouhevoittaa puhelimella kuvatun HD-videomateriaalin toistoa. Samalla se tekee mahdolliseksi ryhmätekstiviestien lähettämisen.

Nokia Ovi Suite 3.1 Betan voi ladata itselleen täältä.

6 kommenttia

 1. Onko kukaan OviSuite 2 käyttänyt ehtinyt testaamaan tätä, että onko samanlainen CPU-syöppö kuin 2-versio?

  1. Ei todellakaan, jo 3.0 oli paljon nopeampi ja ei rasittanut konetta niin paljoa.

   Kaikki uudistukset (etenkin tuo Ovi Kauppa-juttu) ovat todella tärkeitä, hyvää työtä!

 2. Kertokaa jos bugi on korjattu, jossa katoaa ikkunan yläosa ohjelmaa käyttäessä.

  Uninstasin tuon, koska se ei tarjonnut muuta keinoa sulkea ohjelmaa kuin tehtävien hallinnan kautta.

 3. 3.1 vakautti Ovi Suite hieman, mutta synkronointi ongelmia se ei poistanut. Siis susi jo koko ohjelma.

 4. Nokian ovi kartat eivät ole ajantasalla. Esim. Tohisevantie Ähtäristä ei löydy – googlen kartat löytää. Suosikkien tallennus ei ole mahdollista. GPS lukittuu erittäin hitaasti…

  1. Kyllä minä ainakin pystyn tallentamaan suosikkeja?? Gps lukittuu kyllä suht hitaasti, mutta itselläni jo 2v vanha 5800xm, ettei se tekniikkakaan ihan uusinta ole.

Kommentointi on suljettu!