HTC EVO 3D saapuu Eurooppaan

Älypuhelimistaan tunnettu HTC tuo alkujaan Amerikan markkinoille esitellyn EVO 3D -puhelimensa myös Eurooppaan, vinkataan yhtiön Ranskan osaston Twitter-viestissä. Tweetin mukaan puhelin saapuu vanhalle mantereelle EVO 3D -nimellä. Sen tarkkaa aikataulua Euroopan osalta ei kuitenkaan vielä osattu vahvistaa.

HTC EVO 3D on taiwanilaisvalmistajan CTIA 2011 -messuilla julkistama 4,3 tuuman 3D-kosketusnäytöllä varustettu Android-puhelin. Sen näyttö toistaa 3D-materiaalia ilman laseja ja kykenee 960 x 540 pikselin tarkkuuteen. Ominaisuuksia täydentää kaksi viiden megapikselin kameraa, joiden avulla laitteella voidaan myös tallentaa 3D-materiaalia.

Puhelimen muita keskeisiä ominaisuuksia ovat neljän gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, WiFi b/g/n, DLNA, Bluetooth, HDMI-ulostulo ja 1,3 megapikselin kamera etupaneelissa. Laite perustuu Android 2.3 -käyttöjärjestelmään ja Sense-käyttöliittymään, joiden sulavuuden varmistaa 1,2 gigahertsin tuplaydinsuoritin ja gigatavun RAM-muisti.

HTC EVO 3D saapuu Amerikkaan Sprint-operaattorin valikoimiin kesällä. Sitä ennen puhelinta on luultavasti turha odottaa Eurooppaan.

Lähde: Engadget