Asusin Android-tablettiin saa näppäimistön, luvassa jopa 16 tuntia toiminta-aikaa: Eee Pad Transformer

Tammikuussa Asus esitteli markkinoille ennakkoon joukon tulevia tabletteja, jotka pohjautuvat tuolloin vielä julkaisemattomaan Android 3.0 -käyttöjärjestelmään. Nyt kyseiseen joukkioon kuulunut Asus Eee Pad Transformer on lanseerattu virallisesti tarkempien yksityiskohtien kera.

Taiwanilaisvalmistajan uutuus ei ole pelkkä tabletti muiden joukossa. Sen erikoisuuksiin kuuluu erikseen hankittava näppäimistöasema, joka tekee laitteesta perinteisen läppärin. Se sisältää touchpad-hiiren, 3,5 millimetrin kuulokeliitännän, kaksi USB-porttia, SD-kortinlukijan sekä lisäakun, joka nostaa tabletin toiminta-ajan 9,5 tunnista huimaan 16 tuntiin.

Asus Eee Pad Transformerin Android 3.0 -alustan päällä lepää valmistajan oma Waveshare UI, joka sisältää useita yhtiön omia sovelluksia. Mukana on lisäksi Asus Launcher, joka helpottaa sovellusten käynnistämistä, sisällön hallitsemista sekä online-palveluiden hyödyntämistä.

Uutuuden sisällä jyllää NVIDIA Tegra 2 -piirisarja. Kosketusnäyttö on kooltaan 10,1 tuumaa ja se kykenee 1280 x 800 pikselin tarkkuuteen. Näyttö on toteutettu IPS-teknologialla ja sitä suojaa tunnettu Gorilla Glass -lasi.

Tabletin muihin ominaisuuksiin kuuluvat valinnainen 3G-moduuli, WiFi b/g/n, Bluetooth 2.1, mini HDMI -portti, gyroskooppi, viiden megapikselin kamera takana, 1,2 megapikselin kamera etupaneelissa ja 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähteet: CrunchGear & SlashGear

5 kommenttia

    1. Paljonkohan tuo muuten painaa, siis pelkkä tablet-osa, kun näyttää kuvassa ainakin suht tukevalta?? Näppäimistö tuo varmaan ainakin sen 400g lisää painoa jos siellä isohko akkukin on sisällä.

  1. Voi veljet, olen ajatellut, että ei tabletilla mitään (oikeasti) tee, jos on isonäyttöinen puhelin (>4″), mutta tässä voisi olla läppärin sijainen. Toivottavasti ei käy kuin Atrixille telakan kanssa ja hinta karkaa pilviin.

    Mielenkiinnolla silti odottelen! 🙂

  2. Mikä olisi julkaisupäivä? Kun jossain lukee vaan että 26.4. ja jossain 1.6. Kyllähän tämä videoista päätellen tosi hienolta ja sulavalta tuntuu. Myös hienoja taustakuvia näyttäis olevan ja näppäimistö on kaikin puolin kiva lisäys,niin akun kuin myös kirjoittamisen kannalta. Onoffisaa on valikoimissa muttei varastossa. Heti kun tulee aijoin ostaa,jos on varaa.

Kommentointi on suljettu!