Nokia Sleeping Screen stailaa S^3-puhelinten valmiusnäkymän

Kaipaatko puhelimesi valmiusnäkymään uutta ilmettä? Jos vastaus on myöntävä, kannattaa ladata Nokian tuore Nokia Sleeping Screen -sovellus, joka on tarjolla uusille Symbian^3-puhelimille.

Nokia Sleeping Screen mahdollistaa valmiusnäkymän personoimisen tyylikkäillä kuvilla, ikoneilla ja animaatioilla. Se ei kuitenkaan heikennä laitteiden toiminta-aikoja, joten turhaa akun kulutusta ei tarvitse pelätä.

Sovellus tarjoaa tukun erilaisia teemoja, joista käyttäjä voi valita itseään miellyttävän vaihtoehdon. Visuaalisista efekteistä huolimatta valmiusnäkymä sisältää aina kellonajan ja päivämäärän sekä ilmoittaa näyttävästi saapuneista viesteistä ja puheluista. Yön saapuessa valmiusnäkymä pyörähtää automaattisesti yötilaan, jolloin esillä on rauhallinen kellonäkymä.

Nokia Sleeping Screen on ladattavissa täältä.

Lähde: Nokia Beta Labs

9 kommenttia

 1. Harmi ettei tule 5th editionille 🙁
  Miksi muuten tuota C6-01 mallia ei ole vielä Suomessa myynnissä, mutta on muualla maailmalla?? Senhän toimitukset piti nimenomaan alkaa Suomesta joskus Marraskuussa?? Näin mainostettiin silloin Nokian sivuilla. Olisi vain hyvä upgrade-mahdollisuus 5800xm:stä seuraajaksi, kun en viitsi itteäni kipeäksi maksaa.

 2. Nokia on kyllä S^3 -puhelimissaan ottanut hyvin AMOLEDIN hyödyt käyttöön. Tavallisilla LCD-näytöillä tuo ei niin kätevä ominaisuus olisikaan, kun kuluttaisi huomattavasti enemmän akkua.

 3. Kyllä Sympparipuhelimen omistajia hemmotellaan!

  Symbian laitteethan ovat saaneet käytännössä joka kuukausi jotain uutta puhelimiinsa viimevuoden marras-joulukuusta lähtien? 🙂

 4. Heh, ensivilkaisulla katsoin että lasi on rikki tuossa valokuvassa. Mutta ihan kätevä sovellus näyttää olevan.

 5. Mähee, kun pystyy määrittämään näytönsäästäjän käyttämään pelkkää simppeliä kelloa halutulla aikavälillä(tarkoitttu yökäyttöön).

 6. Todella siisti softa kyllä, suosittelen kaikkien kokeilemaan mikäli symbian 3 luurin omistaa. 🙂

 7. Ja tätäpä ei tule iPhoneen. 😉

  Ja niitä vaihtoehtoja on useampia ja yöksi ohjelma vaihtaa erilaisen pelkästään digitaalisena näyttävän ajan. Ja ohjelma käyttää ~30s välein etäisyysanturia, niin että kun puhelin on taskussa, eikä esimerkiksi yöpöydälle, niin näyttö sammuu. Muut näytön säästäjät eivät sammu koskaan.

  1. Eikä kyllä kannatakaan iPhoneen tulla. Pitäisi koko näyttöä valaista yksittäisten pikseleiden sijaan, joten akkua kuluisi enemmän.

 8. Sotki ainakin minun puhelimeni totaalisesti. Vika kenties työnantajan vaatissa turva- ja etäkäyttösoftissa, mutta karmea kokemus joka tapauksessa.

Kommentointi on suljettu!