Samsungilta luvassa Galaxy S Plus -puhelin 1,4 gigahertsin suorittimella

Venäläislähteet kertovat Samsungin valmistelevan markkinoille uutta Galaxy-sarjan puhelinta, joka tulisi sijoittumaan Galaxy S– ja Galaxy S II -mallien väliin. Puhelin tunnetaan nimellä Galaxy S Plus ja sen odotetaan saapuvan Venäjän markkinoille huhtikuun aikana.

Uutuus perustuu Android 2.3 -alustaan, jota pyörittää 1,4 gigahertsin kellotaajuudella tikittävä Qualcomm MSM8255T -piirisarja. Kosketusnäyttö on toteutettu hyväksi havaitulla Super AMOLED -tekniikalla ja on kooltaan neljä tuumaa. Muita ominaisuuksia ovat muun muassa HSPA+, viiden megapikselin kamera, Bluetooth 3.0, WiFi, GPS ja tuki DivX- ja XviD-tiedostoformaateille.

Kooltaan Galaxy S Plus on identtinen alkuperäisen Galaxy S -mallin kanssa. Erona on kuitenkin metallinen takakuori, joka tuonee kaivattua jämäkkyyttä muuten erittäin muoviseen puhelimeen. Uutuus tarjoaa lisäksi hieman suuremmalla kapasiteetilla varustetun akun.

Samsungin Venäjän osasto on vahvistanut uutuuden ja ilmoittanut sen hinnaksi 23 990 ruplaa, joka on noin 595 euroa. Tässä vaiheessa on kuitenkin epäselvää, milloin laite rantautuu Venäjän ulkopuolisille markkinoille.

Lähde: Engadget

7 kommenttia

  1. Jes! tämmöstä toivoinkin meinasin galaxy s ostaa mut parempihan tämä on. Tuliskohan tään hinnaks semmone 450-500e?

    1. Ei ehkä kuitenkaan ihan noin korkea hinta, koska Galaxy S sijoittuu tuohon hintaluokkaan ja on kuitenkin tuota selkeästi parempi.

  2. Galaxy S2 hinnaksi tulee 650-700euroa,joten tämän S Plus-mallin hinta tulee sijoittumaan varmaan 500euron paikkeille.

    1. Suositushinnasta en tiedä, mutta nettikaupoissa tuota Galaxy S II:sta myydään jo nyt noin 600 euron hintaan. Edullisimmat hinnat taitavat pyöriä jossai 580 €:n paikkeilla.

  3. Mikael tarkoitti varmaan Galaxy S2:sta? Luulis tuon plussan hinnan asettuvan juuri tuonne 450-500 euron tietämille.

    1. Jep… Galaxy S II:sta tarkoitin. 🙂

Kommentointi on suljettu!