Videolla: tuplanäytöllinen Kyocera Echo erottuu massasta

Suuri kosketusnäyttö ei ole nykypuhelimissa mitään uutta, mutta kun niitä laitetaan samaan laitteeseen rinnakkain kaksi, niin ollaan jo täysin uusilla poluilla. Tällaisen ratkaisun tarjoaa Kyoceran ja Sprintin Yhdysvaltojen markkinoille helmikuussa esittelemä Kyocera Echo, joka on varustettu kahdella 3,5 tuuman kosketusnäytöllä.

Kyocera Echo pohjautuu Android 2.2 -alustaan ja hyödyntää kahden näytön tarjoamia mahdollisuuksia luovasti. Puhelinta voidaan esimerkiksi käyttää perinteisen kosketusluurin tavoin, jolloin ainoastaan toinen näytöistä on esillä. Näytöt toimivat luontevasti yhdessä sekä pysty- että vaakatasossa, jonka ansiosta molemmilla paneeleilla voidaan pyörittää samanaikaisesti omia sovelluksia.

Tärkeää osaa näyttelevät kahdelle näytölle optimoidut sovellukset, joiden toimintaa päästää tarkastelemaan juttumme yhteyteen liitetyllä videolla. Siinä Kyoceran edustaja demoaa CTIA-messuilla muun muassa galleriasovellusta, Sims 3 -peliä, verkkoselainta ja kamerasovellusta, jotka kaikki on rakennettu tukemaan tuplanäytön luomia mahdollisuuksia.

Tuplanäytön lisäksi luurissa on paljon muutakin kuten gigahertsin Snapdragon QSD 8650 -prosessori, 3G, WiFi b/g/n, viiden megapikselin kamera, 720p-videokuvaus, Bluetooth 2.1 ja 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

Lähde: BGR