iPhone 4 jälleen Elisan myydyin puhelin

Elisan maaliskuun myydyimpien puhelinten lista ei tarjoa ykkössijan osalta suuria yllätyksiä. Paalupaikan on jälleen vallannut Apple iPhone 4, joka on roikkunut kärjessä tai sen tuntumassa jo useita kuukausia. Kakkoseksi on noussut Nokia E7-00, jonka perässä tulee suomalaisvalmistajan toinen Symbian^3-luuri C7-00.

Suurta suosiota ensiesittelystään lähtien nauttinut kiinalaisvalmistaja ZTE:n Blade-malli on notkahtanut myyntitilastoissa sijalle neljä. Niin ikään pitkään tilastoissa notkunut Samsung Galaxy S on pudonnut sijalle 15, vaikka vielä helmikuussa se oli neljänneksi myydyin puhelin. Muilta osin listaa hallitsee pitkälti Nokia, joka valloitti itselleen kaikkiaan yhdeksän sijoitusta.

Henkilöasiakkaat ostavat yhä tasaisesti eri käyttöjärjestelmillä varustettuja puhelimia. On kuitenkin havaittavissa, että kysyntä kohdistuu joko hyvin edullisiin tai arvokkaisiin älypuhelimiin. Keskihintaisten älypuhelinten kysyntä jää vähemmälle”, liiketoimintajohtaja Henri Korpi kertoi.

Uutena tilastona Elisa on julkaissut maaliskuun osalta erillisen listan, jossa on yrityskäyttäjien myydyimmät puhelinmallit. Kyseistä listaa hallitsee edullisen hintaluokan Nokia C2-00.

4 kommenttia

  1. pitkään tilastoissa notkunut Samsung Galaxy S on pudonnut sijalle 15, vaikka vielä helmikuussa se oli neljänneksi myydyin puhelin.
    Noo,odotetaan Samsung Galaxy S2 ja S2 Mini malleja niin eiköhän paikka vaihdu pian taas 1. ja 2.sijalle. 😉

  2. iPhone 4:ssa on yksi huono puoli Applen muihin tuotteisiin verrattuna: Siihen ei saa pohjoismaissa Apple Carea, joka laajentaisi takuuta kahteen tai kolmeen vuoteen. Itse ostan Applen tuotteita suurimmaksi osaksi tuon laajennetun takuun takia, sillä haluan takuun koko elinkaaren ajaksi. Olin jo ostamassa iPhone 4:n, mutta muutin mieltäni, kun Apple Carea ei olekaan saatavilla.

    1. On tosiaan vähän outoa, kun iPhonessa on vain vuoden takuu. Sen jälkeen asioista tulee vähän liian helposti tappelua huollon kanssa. Applen vastuu virheistä tietenkin jatkuu vuoden jälkeenkin, mutta tiedä sitten kuinka hyvin huolloissa tuohon suhtaudutaan.

Kommentointi on suljettu!