Sony Ericsson Xperia Playn käyttöliittymä videoesittelyssä

Mielenkiintoisimpien Sony Ericssonin uuden aallon Android-puhelimiin kuuluu ehdottomasti pelaamiseen keskittyvä Xperia Play. Laajojen peliominaisuuksiensa lisäksi se on täysiverinen älypuhelin, jonka sisällä hyrräävä yhden gigahertsin suoritin pyörittää Android 2.3 -alustaa ja sen päälle kasattua Sony Ericssonin omaa käyttöliittymää.

Sony Ericssonin käyttöliittymä on aiemmissa malleissa kerännyt kritiikkiä ajoittaisesta hidastelustaan. Yhtiö on tehnyt muutoksia käyttöympäristöön uusissa malleissa, joten useita varmastikin kiinnostaa mihin suuntaan käyttönopeus on kehittynyt.

Verkkosivusto pocketnow.com on tehnyt kattavan videokatsauksen Xperia Playn ohjelmiston ominaisuuksiin. Sen perusteella Sony Ericsson on onnistunut kohentamaan käyttöliittymänsä sulavuutta merkittävästi. Pätkällä tarkastellaan muun muassa kotinäkymää ja Sony Ericssonin widgettejä sekä PlayStation Pocket -sovellusta.