Videolla: HTC Flyer vaikuttaa lupaavalta

HTC:n esitellessään helmikuussa Flyer-tablettinsa monet pettyivät valmistajan ratkaisuun varustaa laitteensa Android 3.0 -version sijaan Android 2.3:lla. Hiljalleen alkoi kuitenkin valjeta, että kyseessä ei todellakaan ole perusversio Gingerbreadista, vaan taiwanilaisvalmistaja on muokannut Android 2.3:a varsin rankalla kädellä.

Yhtiö onkin hiljattain ladannut verkkoon Flyerista tavallista pidemmän tuote-esittelyn. Valmistaja esittelee videolla HTC Flyerin erityisominaisuuksia. Laite tarjoaa puhelimista tutun Sense-käyttöliittymän, joka kattaa useita erilaisia palveluita. Eräs mielenkiintoisimmista on OnLiven kanssa rakennettu pelipalvelu, joka mahdollistaa konsolitasoisten pelien pelaamisen ilman hurjia laitevaatimuksia. Käsittelyssä on myös tabletin kanssa toimiva kynä, joka on mitä omiaan muun muassa muistiinpanojen laatimiseen sekä taiteiluun.

HTC Flyerin teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat 1,5 gigahertsin suoritin, HSPA, Bluetooth 3.0, GPS, WiFi b/g/n, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, gigatavun RAM-muisti, 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 1,3 megapikselin kamera etupaneelissa. Kosketusnäyttö on kooltaan seitsemän tuumaa ja yltää 1024 x 600 pikselin tarkkuuteen.

Lähde: BGR

5 kommenttia

  1. ”Tämä on yksityinen video. Pahoittelumme.” ???

    1. Nyt pitäs pelittää. HTC jostain syystä veti videon yksityiseksi…

  2. ” että kyseessä ei todellakaan ole perusversio Gingerbreadista, vaan taiwanilaisvalmistaja on muokannut Android 2.3:a varsin rankalla kädellä.”

    …mikä siis tarkoittaa sitä, että käytännössä Flyer ei koskaan tule saamaan Android 3.0 päivitystä ja kun tablet-optimoidut tulevat ohjelmat tulevat vaatimaan 3.0 versiota, Flyerin omistajat jäävät nuoleksimaan näppejään.. niinkuin saattaa käydä meille GalaxyTabin omistajille..

    1. Juuri tuosta syystä taidan itse kuitenkin jättää Flyerin kauppaan. Älypuhelimille suunnitellut ohjelmat näyttää kuitenkin yleensä vähän höpsöille suurella näytöllä. Ja jää muuten paitsi esim. tablet-optimoidusta gmail ohjelmasta.

  3. Tokkopa tuota kovin pitkälle tarvii odotella, että tulee uus versio tuosta ja Android 3.xx

Kommentointi on suljettu!