Lumilautailun SM-kisojen TV-lähetys kuvataan kokonaisuudessaan Nokia N8 -puhelimilla

Nokia N8:n loistavista kameraominaisuuksista lienee turha kiistellä, sillä kyseessä on epäilemättä mobiilimaailman parhaimmistoon kuuluva kamerapuhelin. Nyt laitteen kuvausominaisuudet pääsevät todelliseen tulikokeeseen, kun Flatlight Films -tuotantoyhtiö kuvaa Rukalla 7.–10.4. järjestettävät lumilautailun SM-kisat kokonaisuudessaan Nokia N8 -älypuhelimilla.

Lumilautailijoiden suosioon nousseesta Nokia N8:sta löytyy 12 megapikselin kamera Carl Zeiss -optiikalla, Xenon-salama sekä iso sensori. Se antaa hyvän vastuksen kompakteille digikameroilla ja vähentää näin mukana kuljetettavien laitteiden lukumäärää. Lisäksi mukana on helppokäyttöinen editointiohjelma, jolla HD-videoita voi muokata suoraan puhelimesta.

Kokonaisen TV-ohjelman kuvaaminen Nokia N8 -älypuhelimilla on hieno osoitus siitä, kuinka älypuhelimen kamera pystyy haastamaan sekä digitaalipokkarit että videokamerat”, Nokian Marketing Manager, Nordic, Tuomas Lonka kommentoi.

Kooste SM-kisoista tullaan näkemään 10.4. klo 13.30 MTV3-kanavalla puolituntisessa Lumilautailun SM-kisat -nimisessä ohjelmassa.

On hauska päästä kokeilemaan uudenlaista kuvaustapaa, ja aiomme käyttää SM-kisojen ja kisatunnelmien kuvauksessa samoja kuvausapuvälineitä kuin normaalin kalustommekin kanssa. Tarkoitus on ottaa Nokia N8 -älypuhelinten videokameraominaisuuksista kaikki irti ja koostaa komea puolituntinen, joka näyttää lumilautailun parhaat puolet”, Flatlight Films -tuotantoyhtiön vastaava tuottaja Miikka Niemi kertoi.

Huipputasoisen kameran ohessa Nokia N8:n ominaisuuksiin lukeutuvat HSDPA, HSUPA, WiFi, A-GPS, Bluetooth 2.1, 16 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, HDMI-liitin ja 3,5 tuuman kosketusnäyttö.

2 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen kokeilu, toivottavasti tuon voi katsoa N8:lla myös netistä 😉

Kommentointi on suljettu!