ZTE Blade II saapui Suomen markkinoille

Kiinalaisen ZTE:n huippusuosittu Blade-malli on saanut seuraajan. Kyseessä on varsin vaatimaton päivitys, sillä uutukaisen ominaisuudet ja ulkonäkö vastaavat pitkälti edeltäjäänsä. ZTE Blade II löytyy jo muun muassa Soneran sekä TeleFinlandin valikoimista.

Merkittävin ero uutuudessa alkuperäismalliin nähden on tuoreempi Android-versio. Siinä missä Blade pyörittää Android 2.1 -alustaa on Blade II:ssa hieman uudempi Android 2.2 -versio. Tämä saattaakin merkitä sitä, että käyttäjien toivomaa 2.2-päivitystä ei valmistajan toimesta Bladessa tulla näkemään.

ZTE Blade II:n muita ominaisuuksia ovat HSDPA, GPS, Bluetooth 2.0, WiFi, micro USB -portti, microSD-muistikorttipaikka, FM-radio ja viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella. Kosketusnäyttö on kooltaan 3,5 tuumaa ja se kykenee 800 x 480 pikselin tarkkuuteen.

Itse puhelimella on kokoa 114 x 56 x 11,9 millimetriä ja se painaa 130 grammaa.

13 kommenttia

 1. 2.2 päivityshän on tietenkin epävirallisia teitä saatavilla myös Blade ykköseen, mutta minusta tuntuu että ZTE:n aikomuksissa ei ole päivitellä laitteitaan. Heitto perustuu siihen, että näin halpaan hintaan tuskin sisältyy asiakaspalvelu.

  1. ”Eikös HTC:kin ollut vielä muutama vuosi sitten taiwanilainen halpisvalmistaja? ”

   Ei. Sekä sopimusvalmistetut että oman brändin (qtek->htc) tuotteet ovat olleet tietääkseni poikkeuksetta high-endiä.

   1. Näinpä. 🙂 Se, että joku yritys on Suomessa tuntematon, ei tee ko. yrityksestä halpavalmistajaa. 😉

 2. Aika lame, vaikka väri onkin kyllä helmempi. Omasta bladesta löytyy myös 2.2 ja hyvin o toiminu

  1. Mistäs oot tuon 2.2 taikonu toimivan? Itselläkin Blade mutta ihan Eclairilla. Antaisitko linkin? Itse jotain härpäkettä laitoin muttei toiminu. Btw ja antoiko 2.2 hyvinkin lisää puhtia ettei esim. Angry Birds lagais niin pkeleesti.

   Uutiseen liittyen senverran että ennemminkin ZTE Blade 1.1 kuin 2 🙂
   Speksit ihan samat, ainoa ero onkin Android versio.

 3. Tämä tyylihän muistuttaa vähän iPhone-julkaisuja, eikös? Lisätään aina pari ”uutta” juttua ja päivitetään vähän ohjelmistoa ja kutsutaan sitä uudeksi malliksi vaikka edeltäjään ei juurikaan mitään silmiinpistävää eroa 😀 Saivat sentään valkoisen version myyntiin asti ;P

 4. Näinkin tällaisen eilen jkl:n veikon koneessa ihan ekan bladen nimellä.. Ihmettelinkin valkoista väriä ja froyoa mutta nythän sekin selkis 🙂

 5. Onkohan lie prossua päivitetty?! Jos sama ARM11, niin Flashista turha haaveilla edelleenkin, vaikka kuin olisi 2.2 asennettuna..

 6. Mulla on oolu ZTE blade 2 jo ihan vähän aikaan eikä ole mitään ongelmii todella hyvä puhelin, mulla on myös samsung mini ja mun mielest kyl ZTE on parempi en niin paljoo tykkää niist alle 200e samsungeist ku niis on niin vähä RAM:ii joka tuottaa minissäkin Paljon ongelmia ZTE:essä on jotain 500mb joka on hyvä juttu =)

Kommentointi on suljettu!