Nokia hallitsi Soneran myyntilistaa maaliskuussa

Elisan listalla maaliskuun myydyimmän puhelimen titteliä hallinnut Apple iPhone 4 joutui Soneran listalla tyytymään sijaan kaksi. Operaattori Soneran suosituin puhelin oli maaliskuussa Nokia C7-00, joka on keskihintainen Symbian^3-pohjainen kosketusnäyttöpuhelin.

Soneran listaa hallitsi maaliskuussa kotimainen Nokia, sillä iPhone 4:n lisäksi ainoastaan sijan yhdeksän valloittanut ZTE Blade onnistui murtamaan suomalaisvalmistajan ylivallan. Myyntilista muodostuu pitkälti edullisista nokialaisista, mutta myös Elisan tilastoissa hyvin menestynyt E7-00 löytyy sijalta neljä.

Älypuhelinmyynti jatkui vahvana maaliskuussa. Erityisesti yrityskäyttäjien suosiossa oleva Nokia E7 nousi neljänneksi viime kuun kärkikolmikon jakaessa mitalisijat Nokia C7:n johdolla. Soneran asiakaslähtöinen puhelinten ja palveluiden paketointi on osoittautunut suosituksi ratkaisuksi älypuhelinvalikoiman monipuolistuessa”, sanoi mobiilipalveluiden myyntijohtaja Petri Lahtinen Sonerasta.

Soneran myydyimmät puhelinmallit maaliskuussa:

  1. Nokia C7-00
  2. Apple iPhone 4
  3. Nokia C5-00
  4. Nokia E7-00
  5. Nokia 7230
  6. Nokia 2730
  7. Nokia 5230
  8. Nokia C3-01
  9. ZTE Blade
  10. Nokia X3-02