Toimi pian! Angry Birds nyt ilmaiseksi Symbian^3-luureihin

Nyt on hyvä hetki hankkia alkuperäinen Angry Birds nokialaiseen, jos sitä omasta mobiilipelikokoelmasta ei vielä löydy. Peli on nimittäin saatavilla rajoitetun ajan ilmaiseksi Ovi Store -kaupasta. Sen voi käydä lataamassa itselleen tämän linkin takaa.

Peli on tarjolla ilmaiseksi hiljattain käytyjen Angry Birds SM-kisojen kunniaksi. Se on saatavilla 100 000 nopeimmalle, joten vihaiset linnut kannattaa käydä napsimassa talteen mahdollisimman pian. Peli toimii uusilla Symbian^3-puhelimilla: N8, C7, E7 ja C6-01.

Angry Birds sisältää hauskaa ja haastavaa pelattavaa 240 kentän verran. Sen koukuttava pelikokemus on tehnyt siitä mobiilimaailmassa hurjan menestyksen. Angry Birds on roikkunut myyntilistojen kärjessä iOS-, Android– ja Symbian-alustoilla.

2 kommenttia

  1. Harmi, että on jo… Mut Angry Birds Rio on nyt saapunut myös Symbianille!

    1. Joo ja lisää leveleitä Rioon on käsittääkseni tulossa ilmaiseksi ihan hyvää tahtia. 🙂

Kommentointi on suljettu!